Για την αναβολή της 1ης αγωνιστικής της Α΄ κατηγορίας αλλά και την επιστροφή στην… κανονικότητα μίλησε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Καστοριάς, Δημήτρης Τριανταφύλλου.

Στον Χρήστο Νατσούλη και στον Antennes FM 93.6 μίλησε πριν από λίγο ο κ. Τριανταφύλλου, λέγοντας πως η απόφαση πάρθηκε λόγω της κακής κατάστασης που βρίσκονται τα γήπεδα από τις βροχές των τελευταίων ημερών και προς αποφυγή τραυματισμών των ποδοσφαιριστών, άσκοπων μετακινήσεων των Σωματείων και όλων των εμπλεκομένων στην αγωνιστική δράση.

Ακούστε ξανά τη συνέντευξή του:

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Καστοριάς για την αναβολή των αγώνων:

Με απόφαση του Πρόεδρου της Ε.Π.Σ. Καστοριάς /Κ.Α.Π. ΑΡΘΡΟ 22 π 7α / και κατόπιν επίσκεψης στους αγωνιστικούς χώρους, ΑΝΑΒΑΛΛΟΝΤΑΙ οι αγώνες που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν αύριο Σάββατο  09/10 του πρωταθλήματος Α’ κατηγορίας λόγω ακαταλληλότητας των γηπέδων λόγω της συνεχιζόμενης βροχόπτωσης καθώς και της πρόβλεψης για συνέχιση των έντονων βροχοπτώσεων στην περιοχή και προς αποφυγή τραυματισμών των ποδοσφαιριστών, άσκοπων μετακινήσεων των Σωματείων και όλων των εμπλεκομένων στην αγωνιστική δράση.
Η αγωνιστική μεταφέρεται για το επόμενο Σάββατο16/10/2021.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here