Αλλαγή τεχνικής ηγεσίας είχαμε στον Κεραυνό Χιλιοδένδρου. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του sentra.com.gr η συνεργασία των δύο πλευρών λύθηκε κοινή συναινέσει.

Η διοίκηση του Κεραυνού Χιλιοδένδρου ευχαριστεί τον Χρήστο Παπαδόπουλο για τις υπηρεσίες και την προσφορά του στον σύλλογο και του εύχεται κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του.

Στο μεταξύ η διοίκηση των «ερυθροκίτρινων» προχώρησε στην πρόσληψη ενός δικού της παιδιού, του Δημήτρη Ζαρογιάννη. Ο εν λόγω προπονητής – που έχει αναδειχθεί ποδοσφαιρικά από την ομάδα του «Κεραυνού», είναι και ο ιδρυτής της Ακαδημίας Πήγασος Χιλιοδένδρου – έχει εργαστεί στο παρελθόν στον σύλλογο για 3,5 περίπου χρόνια, ενώ το 2012 είχε εξασφαλίσει την άνοδο στην Α’ κατηγορία.

Επίσης, το 2014, πάλι με προπονητή τον Δημήτρη Ζαρογιάννη, μπορεί ο «Κεραυνός» να υποβιβάστηκε στην Β’ κατηγορία, ωστόσο, όμως, στον θεσμό του Κυπέλλου είχε εξαιρετική πορεία, φθάνοντας μέχρι την ημιτελική φάση.

Το σίγουρο είναι ότι ο Δημήτρης Ζαρογιάννης αναλαμβάνει την ομάδα του Κεραυνού Χιλιοδένδρου σε μία πολύ δύσκολη στιγμή, αφού οι «ερυθροκίτρινοι» βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και μάλιστα χωρίς βαθμό. Ωστόσο, όμως, στο στρατόπεδο του συλλόγου διατηρούν τις ελπίδες τους για μία καλύτερη συνέχεια, ελπίζοντας, φυσικά, ότι η με την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας, θα ανακάμψει η ομάδα πρώτα ψυχολογικά και στη συνέχεια να σημειώσει κάποια θετικά αποτελέσματα, έτσι ώστε να βελτιώσει την βαθμολογική της θέση, αισιοδοξώντας για μια καλύτερη πορεία στην προσπάθειά της να παραμείνει στην κατηγορία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here