Καστοριά 09/06/2021

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Καστοριάς από την αρχή της πανδημίας έχει σταθεί στο πλευρό όλων των πολιτών με τις υπηρεσίες που προσφέρει (εποχιακός εμβολιασμός, κλείσιμο ραντεβού εμβολιασμού έναντι COVID-19, δωρεάν διάθεση self tests).
Παρότι το μνημόνιο συνεργασίας του ΠΦΣ με τα συναρμόδια υπουργεία, για τη δωρεάν διάθεση self tests από τα φαρμακεία τελείωσε αρχές Ιουνίου, ενημερώνουμε όλους τους πολίτες του νομού μας ότι τα φαρμακεία του νομού Καστοριάς θα συνεχίσουν κανονικά τη διάθεση των δωρεάν self tests μέχρι και τις 19 Ιουνίου 2021. Μέχρι το Σάββατο 12/06 δικαιούχοι είναι όλοι οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, οι οποίοι θα παραλαμβάνουν 3 self tests που θα αντιστοιχεί στην κάλυψη μέχρι 30/06.

Με αίσθημα ευθύνης και κοινωνικής ευαισθησίας απέναντι στους πολίτες και ειδικά στην κατηγορία των μαθητών της Γ’ λυκείου, θα ήταν αδύνατο να σταματήσουμε τη χορήγηση των self tests άμεσα. Ο Φ.Σ. Καστοριάς αναγνωρίζοντας και σεβόμενος το άγχος των μαθητών και των οικογενειών τους για τις εισαγωγικές εξετάσεις, θεωρεί αδιανόητο να προσθέσει ένα έξτρα βάρος πίεσης και άγχους με τη μη χορήγηση self tests.
Επομένως, όλη η εκπαιδευτική κοινότητα από Δευτέρα 14/06 μέχρι 19/06, θα μπορεί να παραλαμβάνει από όλα τα φαρμακεία του νομού Καστοριάς τα δωρεάν self tests.
Από την πλευρά μας σαν κλάδος, θα πρέπει να τονίσουμε ότι τηρήσαμε στο έπακρο τη συμφωνία μας με την κυβέρνηση, το ίδιο περιμένουμε να πράξει και η κυβέρνηση.

 Υ.Γ.: Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Καστοριάς εύχεται καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές, για τις πανελλαδικές εισαγωγικές εξετάσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here