Σε πλήρη εξέλιξη το 87ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας που διεξάγεται στην πανέμορφη Καστοριά, η οποία έχει πλημμυρίσει από κόσμο και εικόνες που είχαμε χρόνια να δούμε.

Είχα την ευκαιρία να δω από κοντά την άψογη οργάνωση των διοργανωτών, τις εντατικές προπονήσεις των ομίλων, τους συναρπαστικούς αγώνες των αθλητών. Χειροκρότησα το πάθος και την προσπάθεια όλων των παιδιών και ειδικότερα των δύο Ομίλων μας, Καστοριάς και Μαυροχωρίου, που κατέκτησαν στους σημερινούς Τελικούς Παίδων/Κορασίδων 1 Χρυσό, 4 Αργυρά και 2 Χάλκινα μετάλλια.

Το μεγάλο χειροκρότημα όμως ανήκει στα παιδιά που συμμετείχαν, για πρώτη φορά έπειτα από πολλά χρόνια σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, σε αγώνες επίδειξης Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες.

Πολλά και θερμά συγχαρητήρια σε όλους!

Εμείς από την πλευρά μας, ως Δήμος Καστοριάς, βρισκόμαστε ενεργά δίπλα σε όλους, στηρίζοντας μία μεγάλη διοργάνωση, που μόνο οφέλη προσφέρει στον τόπο μας.

Γιάννης Κορεντσίδης

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και λίμνη
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται, εξωτερικοί χώροι και πλήθος
Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται και εξωτερικοί χώροι
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και σώμα νερού

Δεύτερη μέρα του 87ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κωπηλασίας που διεξάγεται στην Καστοριά (14-18 Ιουλίου) με αριθμό ρεκόρ αθλητών και χιλιάδες κόσμο να πλημμυρίζει την πανέμορφη περιοχή μας.

Ο Δήμος Καστοριάς, από την πρώτη στιγμή στήριξε την επιλογή των διοργανωτών, προσφέροντας μία πρωτοφανή βοήθεια για δημοτική αρχή, σύμφωνα με τις δημόσιες δηλώσεις των ανθρώπων της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας.

Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Πρόεδρος του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Παιδείας & Αθλητισμού του Δήμου Καστοριάς, Σάκης Ρήμος είχε διαρκή συνεργασία με τους διοργανωτές, ώστε να είναι πανέτοιμος ο στίβος της λίμνης, οι εγκαταστάσεις και ότι άλλο κρίθηκε αναγκαίο για την άρτια διεξαγωγή του Πρωταθλήματος, που εξελίσσεται με μεγάλη επιτυχία.

Δήμος Καστοριάς

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here