Για τη σύσκεψη που πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο δημαρχείο Καστοριάς, μίλησε στον Χρήστο Νατσούλη και τον Antennes 93.6 ο δήμαρχος Καστοριάς, Γιάννης Κορεντσίδης.

Όπως ανέφερε: «Πρόκειται για μια μία συνάντηση μεταξύ των φορέων του νομού μετά από πρωτοβουλία μου, με στόχο να δούμε πως θα προχωρήσουμε στην επόμενη μέρα, να συζητήσουμε και να προγραμματίσουμε και το μέλλον της Καστοριάς».

Στη σύσκεψη συμμετέχουν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Χ. Καραταγλίδης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Β. Πανταζής, από την πλευρά των ξενοδόχων ο κ. Σ. Σμαρόπουλος και ο κ. Γεωργιάδης από την πλευρά των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος.

«Η επόμενη μέρα για την Καστοριά θα είναι δύσκολη όπως θα είναι και για όλο τον υπόλοιπο κόσμο», σημείωσε ο κ. Κορεντσίδης και συνέχισε: «όμως η Καστοριά έζησε πρωτόγνωρες και δύσκολες καταστάσεις. Και φυσικά όχι μόνο τώρα αλλά και όλα τα προηγούμενα χρόνια. Ας μην ξεχνάμε το μεγάλο πλήγμα που έχει υποστεί η γούνα, η ατμομηχανή της τοπικής οικονομίας. Είναι καιρός πλέον να θέσουμε εκ νέου τα αιτήματά μας για την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής, για μια Καστοριά όπως την ονειρευόμαστε και οραματιζόμαστε».

Αναφορικά με τη δήλωση του κυβερνητικού βουλευτή, Ζήση Τζηκαλάγια σε πρόσφατο δελτίο Τύπου του αναφορικά με το κέντρο υγείας της Μεσοποταμίας στην οποία ανέφερε ότι: «ο καθένας από τη θέση του ας κάνει το χρέος του ξεπερνώντας τον εαυτό του λέγοντας όσο γίνεται λιγότερα και πράττοντας όσο γίνεται περισσότερα», ο κ. Κορεντσίδης ευχαρίστησε τον βουλευτή λέγοντας πως: «τον ευχαριστώ γιατί αναγνωρίζει την προσπάθεια που έχει γίνει από τον Δήμο Καστοριάς ότι έχουμε ξεπεράσει τον εαυτό μας ότι δεν έχουμε μείνει μόνο σε αυτά που αφορούν τον Δήμο Καστοριάς αλλά προσπαθούμε με όλα τα μέσα και με όλες τις δυνάμεις να δώσουμε αυτό που περιμένει ο κόσμος της Μεσοποταμίας, ο ταλαιπωρημένος αυτός κόσμος της συγκεκριμένης δημοτικής ενότητας και βέβαια και όλοι οι υπόλοιποι συμπολίτες μας. Τον ευχαριστώ για την αναγνώριση».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here