Για τους στόχους της ομάδας του, το Σερραϊκό ποδόσφαιρο, αλλά και τον αντίκτυπο της κρίσης στην καριέρα των ποδοσφαιριστών μας μίλησε ο Σερραίος παίκτης του ΑΓΣΚ Καστοριάς Γιάννης Νέδος. 

-Γιάννη είσαι ένα νέος ποδοσφαιριστής ο οποίος έφυγε από την πόλη του και μετακόμισε στην Καστοριά, τι σημαίνει για έναν νέο ποδοσφαιριστή να αφήσει το σπίτι του σε μία εποχή κρίσης μόνο και μόνο για να κάνει αυτό που αγαπάει;

Όπως είπατε αυτό είναι πολύ δύσκολο ειδικά σε μία τέτοια εποχή να φεύγεις από το σπίτι σου, από εκεί και πέρα δέχτηκα μία καλή πρόταση, βέβαια στην αρχή ήμουν στην Ρόδο και αργότερα στην Έδεσσα και τον Ιανουάριο κατέληξα στην Καστοριά και φέτος πιστεύω πως θα συνεχίσω και εκεί.

-Ήταν μία δύσκολη περίοδος για την ομάδα της Καστοριάς ωστόσο πραγματοποιήσατε μία καλή εμφάνιση, η άνοδος στη Γ Εθνική είναι στα σχέδια σας;

Από τον Ιανουάριο που μπήκε μία νέα Διοίκηση μέσα με άτομα που αγαπάνε την ομάδα διότι κακά τα ψέματα στον πρώτο γύρο η Καστοριά ξεκίνησε με -10, έγινε μία νέα προσπάθεια και σώθηκε η ομάδα πολύ εύκολα στόχος ήταν η σωτηρία και φέτος ο στόχος είναι καθαρά η άνοδος, πιστεύω πως θα ανέβει πολύ εύκολα.

-Ποια πιστεύεις πως είναι τα δυνατά χαρτιά της Καστοριάς, το ρόστερ είναι ένα από αυτά;

Εννοείται πως είναι το καλό ρόστερ, αλλά κακά τα ψέματα η Καστοριά πήρε το Κύπελλο Ελλάδος (1983)  είναι από τις ομάδες της επαρχίας που πήρε το Κύπελλο αυτό τα λέει όλα. Από εκεί και πέρα έγιναν νέες μεταγραφές, πήραν παίκτες από την Β. Ελλάδα, ταλαντούχους νέους, πήγε και παίχτες από την Σκετερμπέου που η βοήθειά τους ήταν πολύ μεγάλη και πιστεύω πως θα ανέβουμε.

-Στο παρελθόν έχεις αγωνιστεί στο τοπικό. Ποια είναι η γνώμη σου για το φετινό πρωτάθλημα της ΕΠΣ Σερρών;

   Φέτος τα πράγματα είναι πολύ αμφίρροπα βλέπω όλες τις ομάδες να κινούνται. Το καλό φέτος είναι ότι η πρώτη ομάδα ανεβαίνει απευθείας κατηγορία χωρίς μπαράζ με τους άλλους Νομούς.

– Μπορείς να μας κάνεις ένα σχόλιο για την φετινή πορεία του Πανσερραϊκού

Φέτος είδα να παίρνει παίκτες από το Νομό στην πλειοψηφία, πήρε παίκτες από έξω για να κάνουν την διαφορά, δεν ξεκινήσαμε όσο καλά περιμέναμε, στο δεύτερο γύρο έκανε πολύ καλά παιχνίδια ιδιαίτερα στην αρχή, η ομάδα κέρδισε θέσεις, Στόχος της ομάδας ήταν να σωθεί και σώθηκε. Ελπίζω την χρονιά που μας έρχεται να γίνει κάτι καλύτερο. 

Του Καγιογλίδη Παναγιώτη

serresparatiritis.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here