Ο Γιώργος Γελαράκης συνεχίζει την καλοκαιρινή του περιοδεία με αμείωτους ρυθμούς και εμφανίζεται το Σάββατο 29/7 στο Alternative bar, στο Μαυροχώρι Καστοριάς!

Ένα ξέφρενο βράδυ με πολύ ρυθμό, με swing, ροκ , reggae κ.ά. πινελιές από το χτες και το σήμερα, με καλοκαιρινή διάθεση  και αυτοσχεδιασμό, με κοινό στόχο να γίνουμε μια παρέα τραγουδώντας όλοι μαζί!

Παίζουν οι εκπληκτικοί:

Penny: φωνή

Σταύρος Φιλιπποπολίτης: πιάνο, φωνή

Όλγα Αβραμίδου: βιολί

Ο Γιώργος Γελαράκης γεννήθηκε στη Βέροια. Έχει στο ενεργητικό του εμφανίσεις σε μουσικές σκηνές και μεγάλα καλοκαιρινά φεστιβάλ, openings σε συναυλίες σημαντικών καλλιτεχνών (Β.Παπακωνσταντίνου, Χ.Θηβαίος, Π.Κατσιμίχας, Φ.Πλιάτσικας, Κ.Τουρνάς, Μ.Στόκας, Γ.Μηλιώκας, Λ.Παπαδόπουλος κ.ά.) και σημαντικά βραβεία σε διαγωνισμούς τραγουδιού του musicheaven.gr. Το 2013 κυκλοφόρησε την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Ονειροποιός” από την Fm records, με δικές του συνθέσεις και στίχους. Το 2014 και 2015 πραγματοποιεί περιοδείες σε όλη την Ελλάδα με εμφανίσεις από την Ορεστιάδα ως την Κρήτη. Το Δεκέμβριο του 2015 κυκλοφορεί το 2ο προσωπικό του album με τίτλο “Η πόλη μια άδεια αγκαλιά” από την MLK, Ο χειμώνας 2016-17 αποτελεί την έναρξη για πολλές διαφορετικές συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως ο Δ.Κοργιαλάς, μια σημαντική εμφάνιση στο “Σταυρό του Νότου” στην Αθήνα με τη συμμετοχή του Ν.Ζιώγαλα και παράλληλα ηχογραφείται το 3ο του album!

Γιώργος Γελαράκης Youtube: https://www.youtube.com/user/gelarakisgiorgos

Facebook page: https://www.facebook.com/GiorgosGelarakisofficial

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here