Ο Ηρακλής θα επιδιώξει να βάλει… χαλκά στις «αρκούδες»

Άκρως ενδιαφέρουσα αναμένεται να είναι η αναμέτρηση του Ηρακλή με την Ομόνοια Βογατσικού στην Πολυκάρπη. Και αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον, γιατί οι δύο ομάδες θα… κονταροχτυπηθούν από την ίδια βαθμολογική βάση, έχοντας από κοινού επτά πόντους.

Του Δαμιανού Δέλλιου

Αμφότερες, λοιπόν, θέλουν να κάνουν «κτήμα» τους τη νίκη, γιατί μόνο με «τρίποντο» θα δούνε την επιθυμία τους να ανέβουν στην κορυφή της βαθμολογίας να γίνεται πράξη.

Σε ό, τι, τώρα, αφορά τους «πράσινους» του Ρούλη Κυβεντίδη, αλήθεια είναι, ότι η ψυχολογία τους δεν επηρεάστηκε από το ισόπαλο (2-2) με τον Νταηλάκη στην έδρα τους και αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι παίξανε καλή μπάλα, με αποτέλεσμα τη συγκεκριμένη κόντρα με τις «αρκούδες» του Βογατσικού να τη βλέπουν ως μια καλή ευκαιρία να εκμεταλλευτούν αυτή τη φορά το… σπιτικό τους και να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Από την άλλη, στο συγκρότημα του Θόδωρου Ποντίκη, που με γεμάτο το «απουσιολόγιο» πήρε τη νίκη στο Βογατσικό με σκορ 1-0 επί της Α.Ε. Βιτσίου, το ηθικό των παικτών είναι καλό, ωστόσο, όλοι γνωρίζουν το βαθμό δυσκολίας της σαββατιάτικης αναμέτρησης και πως οι λιγοστές εναλλακτικές λύσεις που διαθέτουν για να λυθούν τα συνεχιζόμενα προβλήματα που αντιμετωπίζουν από τραυματισμούς, κάνουν τα πράγματα απέναντι στον Ηρακλή ακόμη πιο δύσκολα.

Τέλος, να θυμίσουμε, ότι στην περσινή αγωνιστική περίοδο και στο πλαίσιο της 4ης «στροφής» του πρωταθλήματος, ο Ηρακλής είχε νικήσει στην Πολυκάρπη την Ομόνοια με σκορ 2-0, ενώ στον β’ γύρο (17η αγωνιστική) στο Βογατσικό είχε και πάλι νικήσει, εκείνη τη φορά όμως, με 1-2.

Αναφορικά, τώρα, με τη στοιχηματική μας πρόταση, θα συστήσουμε το σημείο «1», βασιζόμενοι σε όλα όσα αναφέρθηκαν παραπάνω.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here