Γιατί υπάρχει καθυστέρηση στα κρούσματα που ανακοινώνει ο ΕΟΔΥ

Για τα νέα κρούσματα στην Καστοριά, τα υβριστικά σχόλια, αλλά και τη φημολογία για λάθη σε τεστ, μίλησε o λοιμωξιολόγος εκπρόσωπος του ΕΟΔΥ στη Δυτική Μακεδονία, Ιορδάνης Ρωμιόπουλος, στον Χρήστο Νατσούλη και τον Antennes 93.6.

Ο κ. Ρωμιόπουλος αναφέρθηκε στα προσβλητικά σχόλια που δημοσιεύουν χρήστες του Facebook αναφορικά με τους συμπολίτες μας που πεθαίνουν χτυπημένοι από τον κορωνοϊό (όπως αυτά της φωτογραφίας που αφορούν στον τελευταίο θάνατο ηλικιωμένης γυναίκας στην Καστοριά) κάνοντας λόγο για έλλειψη Παιδείας: «Είναι λυπηρό. Δεν τα παρακολουθώ, δεν ασχολούμαι με αυτά… Πολλές φορές με ενημερώνουν για αυτά, ο καθένας φέρνει την ευθύνη των όσων λένε και γράφουν. Προσβάλλουν ιερά και όσια και θανόντες. Δεν αξίζει να ασχολούμαστε με αυτούς…», είπε χαρακτηριστικά.

Παράδειγμα σχολίων στην δημοσιοποίηση του θανάτου της 89χρονης από την Καστοριά

Αναφορικά με τη φημολογία για λάθη σε τεστ κορωνοϊού, ο κ. Ρωμιόπουλος το διέψευσε κατηγορηματικά, εξηγώντας πως σε περιπτώσεις συνωνυμίας που έγινε το τεστ, πραγματοποιηθήκε και επαναληπτικό για μεγαλύτερη σιγουριά: «Είναι όλοι όσοι εμπλέκονται ιδιαίτερα σοβαροί και προσεκτικοί. Δεν γίνονται λάθη».

Ειδήσεις σήμερα: 

Μαζικές δειγματοληψίες σε συγκεκριμένη περιοχή της Καστοριάς – UPD: Αρνητικά όλα όσα έχουν επιστρέψει

Ο Λ. Παπαδόπουλος για το νέο θάνατο στην Καστοριά, τους… συνομωσιολόγους και την πιστή εφαρμογή των μέτρων

Μαφιόζικη επιχείρηση ομογενών: Ντύθηκαν αστυνομικοί και λήστεψαν φορτηγό με γούνες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here