Συνέντευξη στον Χρήστο Νατσούλη και τον Antennes 93.6 παραχώρησε σήμερα το πρωί ο αντιδήμαρχος Προγραμματισμού Έργων, Τεχνικών Υπηρεσιών και Υπηρεσίας Δόμησης, Κωνσταντίνος Τσανούσας, με αφορμή την ανακοίνωση ένταξης δύο ακόμη έργων του Δήμου Καστοριάς (ανακατασκευή της Ορεστείων και δημιουργία κόμβου στην Λ. Κύκνων) προϋπολογισμού 1.763.000 ευρώ.

Παράλληλα, ο κ. Τσανούσας αναφέρθηκε στην αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης της Καστοριάς, τα έργα για το φυσικό αέριο, αλλά και το μεγάλο έργο της ασφαλτόστρωσης των δρόμων της Καστοριάς.

Να υπενθυμίσουμε ότι τα έργα του Δήμου Καστοριάς εντάχθηκαν στο ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας, στο πλαίσιο του Προγράμματος Αστικής Βιώσιμης Ανάπτυξης (Β.Α.Α.). Πρόκειται για σημαντικές κυκλοφοριακές παρεμβάσεις με συνολικό προϋπολογισμό 1.763.000 ευρώ και πιο συγκεκριμένα αφορούν στην κατασκευή κυκλικού κόμβου στη συμβολή των οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου, Λεωφόρου Κύκνων και Διοικητηρίου (φανάρι Αντιπεριφέρειας), με προϋπολογισμό 373.000 ευρώ και την ανακατασκευή της Οδού Ορεστείων με προϋπολογισμό 1.390.000, όπου θα γίνει αντικατάσταση και του δικτύου ηλεκτροφωτισμού. Τα δύο έργα προστίθενται στη λίστα των ενταγμένων και έτοιμων προς υλοποίηση έργων του Δήμου Καστοριάς, τα οποία προετοιμάστηκαν και «ωρίμασαν» το προηγούμενο διάστημα από τις υπηρεσίες του Δήμου, προκειμένου να ξεκινήσουν να κατασκευάζονται εντός του 2022.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here