Τα λόγια θα είναι πολύ φτωχά μπροστά στο μεγαλείο του ψυχισμού των παιδιών της θεατρικής ομάδας της ενορίας Αγίας Παρασκευής στο Άργος Ορεστικό, καθώς με την αγάπη τους έδωσαν δύο θεατρικές παραστάσεις με μόνο σκοπό την συγκέντρωση τροφίμων!

Τα παιδιά, το περασμένο Σαββατοκύριακο 22 και 23 Δεκεμβρίου, έδωσαν στο Πνευματικό Κέντρο δύο θεατρικές παραστάσεις. Το έργο που ανέβασαν ήταν το πιο δημοφιλές έργο του Κάρολου Ντίγκενς, που αφορούν τα Χριστούγεννα του τσιγκούνη Σκρούτζ, που μετά την επίσκεψη τριών πνευμάτων, μεταβάλλεται μοιράζοντας αγάπη και την περιουσία του σε κάθε συνάνθρωπο που έχει ανάγκη!

Αυτό ακριβώς έκαναν και τα παιδιά της Αγίας Παρασκευής, καλώντας τον κόσμο, να παρακολουθήσει την παράσταση τους και αντί εισιτηρίου, να προσφέρουν ότι μπορούσε ο καθένας σε τρόφιμα. Η πρόσκληση τους, όπως φαίνεται, βρήκε μεγάλη ανταπόκριση, καθώς και τις δύο μέρες το Πνευματικό Κέντρο, γέμισε από κόσμο, καταφέρνοντας να συγκεντρώσουν εκατοντάδες τρόφιμα!

Τα τρόφιμα που συγκέντρωσαν, παραδόθηκαν την παραμονή των Χριστουγέννων, Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου, στην τράπεζα τροφίμων της ενορίας, προκειμένου να διατεθούν σε συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη και να γιορτάσουν και εκείνοι με λίγο καλύτερη άνεση τις άγιες αυτές ημέρες! Σαν φωτεινός φάρος λειτούργησαν τα παιδιά, που οι ενέργεια τους, καθώς και όσοι στάθηκαν στο πλάι τους, για να καταφέρουν να φέρουν εις πέρας αυτήν τους την προσπάθεια, δείχνοντας μας πως ο καρπός της αγάπης δεν μπορεί να σβήσει και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και τους αξίζουν κάθε είδους συγχαρητήρια!

Δείτε φωτογραφίες από την παράσταση και από την παράδοση των τροφίμων!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here