Στον Χρήστο Νατσούλη και τον Antennes 93.6 μίλησε ο πρόεδρος του Μορφωτικού Συλλόγου «Η Ορεστίς» Άργους Ορεστικού, Κώστας Αδάμ, για τον χαμό του Ομότιμου Καθηγήτη Καρδιολογείας του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης και ιατρού Δημήτριου Χατσέρα.

Ψήφισμα του Μορφωτικού Συλλόγου «ΟΡΕΣΤΙΣ» για την απώλεια του Δημήτριου Χατσέρα

ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «Η ΟΡΕΣΤΙΣ» ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α

Πληροφορηθέντες με οδύνη τον αδόκητο θάνατο του Δημητρίου Ι. Χατσέρα, ιδρυτικού μέλους του Συλλόγου μας, που επισυνέβη την Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020, συνεδριάσαμε εκτάκτως και αφού αναφερθήκαμε στην προσωπικότητα και το ήθος του εκλιπόντος, στην τεράστια και καθοριστική προσφορά του στην πορεία και καταξίωση του Συλλόγου μας, στην μεγάλη προσφορά του στην επιστήμη της Ιατρικής και ειδικά της Καρδιολογίας, στο πλούσιο επιστημονικό και εκπαιδευτικό έργο που προσέφερε ως καθηγητής Καρδιολογίας και Πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, και τέλος στο διαρκές και έμπρακτο ενδιαφέρον του για τα κοινά της πόλης μας, καθώς και με την κατ’ έτος και επί σειρά δεκαετιών γενναία οικονομική του ενίσχυση,

ο μ ό φ ω ν α α π ο φ α σ ί σ α μ ε,

Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο, να επικοινωνήσει με τους συγγενείς του, για να εκφράσουμε τα συλλυπητήριά μας. – Να εκδώσουμε το παρόν ψήφισμα και να αποσταλεί στους οικείους του, εκφράζοντες προς αυτούς την οδύνη και τα θερμά συλλυπητήριά μας. – Να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του – Σύσσωμο το Δ.Σ., να παραστεί στην Κηδεία του εκλιπόντος και να εκφωνηθεί ο επικήδειος από τον Πρόεδρο του Συλλόγου Κωνσταντίνο Αδάμ.

Να δημοσιεύσουμε το ψήφισμά μας στη εφημερίδα του Συλλόγου μας, καθώς και εκτενές βιογραφικό του, καθώς και απολογισμό του πλούσιου επιστημονικού και ιατρικού του έργου.

Με τις ευχές μας η μνήμη του να είναι αιωνία και ο Ύψιστος να κατατάξει αυτόν μετά των Δικαίων

Το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Η Γ.Γραμματέας

Κωνσταντίνος Αδάμ, Κώτση Σοφία

Τα Μέλη

Παπαγεωργίου Χρήστος, Πλίτσης Ιωάννης, Γουδή Αγλαΐα, Παγκουλίδου Μαρία, Λάουρα Σκρέκα

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here