Για την επίσκεψη του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στην Κοζάνη και όσα ειπώθηκαν κατά τη συνάντηση στο κτίριο της ΖΕΠ, μίλησε στο Χρήστο Νατσούλη και τον Antennes 93.6, ο δήμαρχος Άργους Ορεστικού, Πάνος Κεπαπτσόγλου.

Παράλληλα έκανε εκτενή αναφορά στην ανάγκη να απογραφούν όλοι οι δημότες του Άργους Ορεστικού ώστε να μην κινδυνέψει ο δήμος με «υποβάθμιση».

Άλλωστε με μήνυμα του νωρίτερα σήμερα ο δήμαρχος κάλεσε τους δημότες του Άργους Ορεστικού σε μαζική συμμετοχή στη διαδικασία. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε στο μήνυμά του: «Αγαπητοί συνδημότες μου, αυτές τις μέρες βρίσκεται σε εξέλιξη  η διαδικασία της απογραφής του πληθυσμού της Ελλάδας και φυσικά της περιοχής μας.
Είναι πολύ σημαντικό σε αυτή την απογραφή να μην λείψει κανείς. Πρέπει να συμμετέχουμε όλοι, για το μέλλον μας και κυρίως των παιδιών μας, αφού το αποτέλεσμά της  θα μας ακολουθεί για τα επόμενα 10 χρόνια.
Είναι σημαντικό να κρατήσουμε το όριο των 10.000 κατοίκων για να συνεχίσει  ο Δήμος μας να είναι δυνατός στις διεκδικήσεις του, για να δικαιούμαστε ισχυρές χρηματοδοτήσεις από την Ελλάδα και την Ευρώπη, για να παραμείνει τελικά ο τόπος μας ζωντανός. Σας καλώ να αφιερώσετε τον ελάχιστο χρόνο που απαιτείται είτε κάνοντας αυτοαπογραφή μέσω Διαδικτύου, είτε απαντώντας στους απογραφείς που θα σας επισκεφθούν τις επόμενες μέρες.
Σε αυτή την απογραφή δεν περισσεύει κανείς!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here