Απόφαση-βόμβα για το ρωσικό ποδόσφαιρο, με το διάταγμα που υπογράφηκε από τον Πούτιν να απαγορεύει τη μ??ταγραφή Τούρκων παικτών όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας.

Δεν μένει ανεπηρέαστος και ο χώρος του ποδοσφαίρου, από όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες. Οι σχέσεις Ρωσίας-Τουρκίας βρίσκονται στο… κόκκινο και τα οικονομικά μέτρα που πήρε κατά ρωσικής χώρας ο Βλάντιμιρ Πούτιν, έχοντας άμεσο αντίκτυπο και σε άλλες παραμέτρους.

Συγκεκριμένα όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ρωσίας, Μπιτάλι Μπούτκο στο διάταγμα που υπογράφηκε πριν λίγες ημέρες, περιλαμβάνεται κι όρος που απαγορεύει τη μεταγραφή Τούρκων ποδοσφαιριστών από τους ρωσικούς συλλόγους για την προσεχή περίοδο του Ιανουαρίου, με εξαίρεση να αποτελούν όσοι ήδη αγωνίζονται στη χώρα.

Εκτός αυτού, ζητήθηκε από τις ομάδες που έχουν κλείσει αθλητικά κέντρα στην Τουρκία για τη χειμερινή τους προετοιμασία, να αλλάξουν προορισμό! Ακόμα ένα μέτρο τις τουρκικές επιχειρήσεις που ασχολούνται με την κατασκευή γηπέδων στη Ρωσία για το Μουντιάλ του 2018. Οσες ήδη έχουν ξεκινήσει τα έργα, θα συνεχίσουν, με τον Μούτκο να δηλώνει ωστόσο ότι δεν πρόκειται να συνεχίσουν τη δραστηριότητά τους στη χώρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here