Σε μικρότερη έκταση το πρόβλημα σήμερα στην τηλεκπαίδευση – Συνεχείς οι προσπάθειες σταθεροποίησης του συστήματος από το υπουργείο Παιδείας

Ειδικότερα, από χθες, πρώτη ημέρα καραντίνας για τα σχολεία, τα μαθήματα στα γυμνάσια και στα γενικά και επαγγελματικά λύκεια γίνονται με τηλεκπαίδευση, από τις 8.30 π.μ. και 8.00 π.μ., αντίστοιχα. Η διάρκεια της διδακτικής περιόδου ορίστηκε στα 40 λεπτά.

Σε «επίθεση» που δέχτηκε το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο αποδίδονται τα σημερινά προβλήματα στην τηλεκπαίδευση. Δεύτερη ημέρα σήμερα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, με την Webex να έχει αποκαταστήσει το χθεσινό πρόβλημα, καθώς οι 31.000 τάξεις λειτούργησαν κανονικά.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, μάλιστα, σε λειτουργία βρίσκονται 39.000 τάξεις, καθώς έχουν μπει και περισσότεροι εκπαιδευτικοί από αυτούς που διδάσκουν, οι οποίοι προετοιμάζουν τη δουλειά τους, σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Παιδείας.

Συνέντευξη στο Χρήστο Νατσούλη και τον Antennes 93.6 παραχώρησε ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Καστοριάς και εκπαιδευτικός, Σπύρος Παρίσσης, για τα προβλήματα στην τηλεκπαίδευση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here