Ο Σύλλογος Φίλων Περιβάλλοντος Μανιάκων… εν δράσει! (Φωτο)

Αναγκαίες παρεμβάσεις σε διάφορα σημεία του χωριού πραγματοποίησε ο Σύλλογος Φίλων του Περιβάλλοντος Μανιακων.

Σύλλογος Φίλων του Περιβάλλοντος Μανιάκων:

Αποφασίσαμε με το σύλλογο μας να κάνουμε κάποιες αναγκαίες παρεμβάσεις σε διάφορα σημεία του χωριού μας, όπου ο Δήμος ,για διάφορους λόγους, όλο το καλοκαίρι δεν μπόρεσε να παρέμβει. Το κάναμε με τις καλύτερες προθέσεις προς όφελος των συμπολιτών μας, και αν χρειαστεί θα το επαναλάβουμε και στο μέλλον στα πλαίσια του Εθελοντισμού και της Συλλογικότητας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Πρατήριο Υγρών Καυσίμων των Χ.ΠΕΛΑΓΙΔΗΣ-Ν.ΚΟΛΥΜΠΙΩΤΗΣ Ο.Ε. για την χορηγία καυσίμων, καθώς και τον Ραφαήλ Παύλου τον χειριστή και ιδιοκτήτη του καταστροφέα, για την άψογη συνεργασία και φιλοτιμία του.

Η εικόνα ίσως περιέχει: δέντρο, ουρανός, φυτό, σύννεφο, υπαίθριες δραστηριότητες και φύσηΗ εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, δέντρο, σύννεφο, σπίτι, γρασίδι, υπαίθριες δραστηριότητες και φύσηΗ εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, δέντρο, φυτό, υπαίθριες δραστηριότητες και φύσηΗ εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, δέντρο, γρασίδι, σύννεφο, σπίτι, υπαίθριες δραστηριότητες και φύσηΗ εικόνα ίσως περιέχει: δέντρο, ουρανός, φυτό, υπαίθριες δραστηριότητες και φύσηΗ εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, δέντρο, φυτό, γρασίδι, σπίτι, σύννεφο, υπαίθριες δραστηριότητες και φύσηΗ εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, δέντρο, βουνό, υπαίθριες δραστηριότητες και φύσηΗ εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, σπίτι, δέντρο, γρασίδι, σύννεφο, φυτό, υπαίθριες δραστηριότητες και φύσηΗ εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, δέντρο, γρασίδι, υπαίθριες δραστηριότητες και φύσηΗ εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, δέντρο, βουνό, σπίτι, γρασίδι, σύννεφο, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Περισσότερες φωτογραφίες εδώ: Σύλλογος Φίλων του Περιβαλλοντος Μανιακων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here