«Ο τελευταίος δεν γελάει ποτέ» / “The last one never laughs”, ονομάζεται η ταινία μικρούς μήκους ( διάρκειας 10:44 ) της ομάδας BackroundBlack, τα πλάνα της ταινίας γυρίστηκαν στην χρονική περίοδο του καλοκαιριού 2020 στην Αμοργό , και του Φθινοπώρου 2020 στην Κέρκυρα.
Η ταινία είχε επίσημη προβολή , μέχρι στιγμής, στις 23 Απριλίου 2021 στο “Fillum International Storical & Short Film Festival ( FISSF)” και στις 26 Απριλίου 2021 στα πλαίσια του φεστιβάλ “First-time Film Makers Sessions” του δικτύου “Lift-off Global Network”.
Η ταινία ολοκληρώθηκε στις 21 Φεβρουαρίου του 2021.
Περίληψη ταινίας : Ένας άνθρωπος , ο οποίος έχει χάσει την ταυτότητά του και το μόνο που γνωρίζει είναι πως είναι δημοσιογράφος, επισκέπτεται μία περίεργη χώρα, η οποία απαγορεύει δια νόμου το χαμόγελο.
Μέσα σε αυτήν την χώρα αισθάνεται πως χαώνεται μέσα σε μία δυστοπία αποτελούμενη από αυτοκαταστροφικούς ανθρώπους που καταδικάζουν τελείως το χαμόγελο. Σε αυτήν την χώρα ζει πολλές προσωπικές ιστορίες που τον κάνουν να ξεχνάει ποιος είναι ο στόχος του σαν άνθρωπος αλλά και να ξεχνάει πώς είναι ένας άνθρωπος. Θα καταφέρει τελικά να βγει από αυτό το αδιέξοδο;
Credits
Σκηνοθεσία: Στρατής Αλβανός
Σενάριο: Εμμανουήλ Κουφάκης – Στρατής Αλβανός
Κάμερα – Μοντάζ: Θεοδόσης Γιαννούλης
Συμμετέχουν: Δημήτρης Λιάπης , Ιωάννα – Αναστασία Φακίνου
Αφήγηση: Χρήστος Γιαννούλης
Μουσική: Μπάμπης Στεφανίδης
Ευχαριστούμε: Μαίρη Αποστολίδου

May be an image of text that says "The Last One Never Laughs A Stratis Alvanos' film OFFICIAL SELECTION First-Time Filmmaker Sessions SELECTION mFesti Directed by Stratis Alvanos Screenplay by Emmanouil Kouphakes, Stratis Alvanos Editedby Theodosis Giannoulis Starring: Dimitris Liapis, Ioanna Anastasia Fakinou Narrator: Christos ChrisG Backround Black"

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here