Υπό βροχή πραγματοποιήθηκε σήμερα ο τελικός ποδοσφαιρικός μαθητικός αγώνας ανάμεσα στα Γενικά Λύκεια του Άργους Ορεστικού και 2ου Γενικού Λυκείου Καστοριάς.

Για τον αγώνα αυτό ο διευθυντής του ΓΕΛ Άργους Ορεστικού κος Αθανάσιος Κάκος αναφέρει:

«Στο γήπεδο του Χιλιοδένδρου, διεξήχθη σήμερα ο Τελικός ποδοσφαιρικός αγώνας ανάμεσα στο Λύκειο του Άργους και στο 2ο Λύκειο Καστοριάς. Οι μαθητές και των δύο Σχολείων παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο,με δύναμη με πάθος διεκδίκησαν τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό του αγώνα.

Η ομάδα του Σχολείου μας κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ στο 69ο λεπτό του αγώνα με ένα πολύ ωραίο τέρμα. Προτού να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί των μαθητών του Λυκείου μας και ενώ όλα έδειχναν ότι θα ήταν οι νικητές του τελικού, η ομάδα του 2ου Λυκείου Καστοριάς,με ένα αριστοτεχνικό σε εκτέλεση φάουλ,κατάφερε να ισοφαρίσει και να οδηγήσει το παιγνίδι στη διαδικασία των πέναλτυ. Στα πέναλτυ το Σχολείο μας επικράτησε με 5-4, αφού ο τερματοφύλακάς μας απέκρουσε ένα από τα πέντε πέναλτυ.

Θα ήθελα να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές και των δύο Σχολείων για την αγωνιστικότητα και το ήθος που επέδειξαν,τους τρεις Διαιτητές του αγώνα για το ρεσιτάλ Διαιτησίας,τους συναδέλφους από το Γραφείο Φυσικής Αγωγής και τους συναδέλφους Καθηγητές του 2ου Λυκείου Καστοριάς και να ευχηθώ καλή επιτυχία στις ομάδες και των δύο Σχολείων στην επόμενη φάση των αγώνων που θα διεξαχθούν στη Φλώρινα την Πέμπτη 22-3-2018.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here