Ένα όνομα, Μιχάλης Μπίζιος! Τον ανακάλυψε ο γυμναστής Χρήστος Δήμου από το Oxygen Health Club στο Άργος Ορεστικό. Τον έριξε σε αγώνες και ο θρίαμβος, όπως είχαμε γράψει σε άλλο ρεπορτάζ μας εδώ στη sentra.com.gr δεν άργησε να έρθει!

Ο «γίγαντας» κι ας μη διαθέτει μεγάλο μπόι, από το Άργος Ορεστικό, απέδειξε ότι διαθέτει τεράστια ψυχή, αφού κατόρθωσε να στολίσει το στήθος του με χρυσάφι, κατακτώντας την πρώτη θέση στους αγώνες Crossbattle 7 που διεξήχθησαν από 8 έως και σήμερα 10 Ιουνίου στο στάδιο των Αμπελοκήπων- Μενεμένης στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές των αγώνων,πρόκειται για την παλαιότερη διοργάνωση fitness της χώρας, με στόχο να προσφέρει πάντα σε όλους τους αθλητές μία αυθεντική εμπειρία αγώνων, ασχέτως με το αγωνιστικό επίπεδο του καθενός!

Ο νεαρός αθλητής από το Άργος Ορεστικό που καλά καλά δεν έχει συμπληρώσει το 17ο έτος της ηλικίας του, παίρνει μια σημαντική διάκριση, όπως από νωρίς είχε διακρίνει και ο προπονητής του Χρήστος Δήμου, που αναδεικνύεται πλέον σε «κυνηγό ταλέντων»

Η άψογη εμφάνιση του Μιχάλη Μπίζιου σε συνεργασία με τον προπονητή του, φέρνουν μια μεγάλη διάκριση και στο Άργος Ορεστικό και φανερώνουν την συστηματική δουλειά που γίνεται στο γυμναστήριο Oxygen Health Club της πόλης!

Να σημειώσουμε, πως εκτός από τον «χρυσό» Μιχάλη Μπίζιο, στους εν λόγο αγώνες λάβανε μέρος κυρίως για την εμπειρία, άλλοι 3 αθλητές από το ίδιο γυμναστήριο με καθόλου ευκαταφρόνητη προσπάθεια.


ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here