Νέα μεταγραφική προσθήκη είχαμε στην Καστοριά, αφού ο έμπειρος τερματοφύλακας Βασίλης Δημητριάδης, απ??δέχθηκε την πρόταση της διοίκησης της Καστοριάς

και επανεντάχθηκε στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας, μετά από “απουσία” τεσσάρων χρόνων. Ο Βασίλης Δημητριάδης, που είναι γεννημένος στις 20/02/1979, έχει ύψος 1.90 m και βάρος 83 Kgr. και αναμένεται να βοηθήσει με την εμπειρία του σε μεγάλο βαθμό την προσπάθεια, που θα κάνει η Καστοριά, τη νέα αγωνιστική σεζόν 2016-2017.

Με την απόκτηση του Δημητριάδη και την παρουσία του Κράτσιου στην ομάδα, η Καστοριά διαθέτει πλέον μια δυάδα πολύ ικανών τερματοφυλάκων, που συνδυάζουν την πείρα και το ταλέντο, πράγμα απαραίτητο για τους υψηλούς στόχους που έχει βάλει.

Μετά τη συμφωνία, ο Βασίλης Δημητριάδης έκανε τις παρακάτω δηλώσεις:

“Επέστρεψα στην Καστοριά, που είναι η αγαπημένη μου ομάδα. Οι άνθρωποι της με έπεισαν ότι πάνε να δημιουργήσουν κάτι πολύ καλό φέτος κι εγώ θέλω να συνδράμω σε αυτό, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ευχαριστώ την διοίκηση της Καστοριάς για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και υπόσχομαι ότι θα φανώ αντάξιος αυτής της εμπιστοσύνης. Ευχαριστώ επίσης και τα σωματεία που επιζήτησαν τη συνεργασία μου μαζί τους, αλλά ήμουν σαφής και ξεκάθαρος από την αρχή, ότι διακαής μου πόθος ήταν να επιστρέψω στο σπίτι μου, κάτι το οποίο πραγματοποιήθηκε σήμερα και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here