Αναρτήθηκαν σήμερα οι προσωρινοί πίνακες για επιτυχόντες, επιλαχόντες και αποκλειόμενους, για το πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε Δήμους και σε Υπηρεσίες Α’ Υποδοχής, Ασύλου και Διαχείρισης προσφυγικών ροών. Πρόκειται για το Β΄ κύκλο του προγράμματος και αφορά 1.639 επιτυχόντες.

Οι ενστάσεις μπορούν να υποβάλλονται από αύριο Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου, στις 10 το πρωί και μέχρι την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι.

Οι ενστάσεις υποβάλλονται αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο από τους πιστοποιημένους χρήστες της διαδικτυακής πύλης του Οργανισμού, με τη χρήση των κωδικών πρόσβασης. Τα δικαιολογητικά μπορούν να υποβάλλονται είτε ηλεκτρονικά είτε με κατάθεση στα αρμόδια ΚΠΑ2 μέχρι τις τρεις το μεσημέρι της 15ης Σεπτεμβρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για την πορεία της ηλεκτρονικής τους αίτησης όπως και για τη μοριοδότησή τους με τους ακόλουθους τρόπους:

– Από το Μητρώο Ανέργων μέσω του e-Services IIS στην καρτέλα της αντίστοιχης αίτησής τους.

– Από τους πίνακες κατάταξης με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησής τους. Σε περίπτωση αποκλεισμού τους, πληροφορούνται για το λόγο που αποκλείστηκαν, από τον Πίνακα Αποκλειομένων.

Dikaiologitika News

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here