Κύμα δημόσιων τοποθετήσεων με τις οποίες ανακοινώνουν την αποχώρησή τους από τις θέσεις ευθύνης που τους είχαν ανατεθεί τα προηγούμενα 2 χρόνια, εξελίσσεται από χθες αργά το βράδυ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από τους Αντιπεριφερειάρχες Δυτικής Μακεδονίας οι οποίοι δεν θα βρίσκονται πλέον στα ίδια πόστα.

Δημήτρης Σαββόπουλος, Γιούλα Γκατζάβελη και Γιώργος Βαβλιάρας, με τις τοποθετήσεις τους «έκαψαν» ουσιαστικά την επίσημη ανακοίνωση του Γιώργου Κασαπίδη, ο οποίος αναμένεται να ανακοινώσει το νέο σχήμα λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι.

Οι Αντιπεριφερειάρχες που αποχωρούν «καίνε» την ανακοίνωση Κασαπίδη- Κύμα δηλώσεων στα social media

Δεν είναι λίγοι όσοι απορούν για την επιλογή της συγκεκριμένης κίνησης από τα μέλη της παράταξης Κασαπίδη, με τον ίδιο να έχει επιλέξει σιγή ιχθύος και κλεισίματος της στρόφιγγας πληροφοριών προς πάσα κατεύθυνση, μέχρι την επίσημη ανακοίνωση, αν και φυσικά έχει σηκώσει το τηλέφωνο για να ενημερώσει τους εμπλεκόμενους για τις κινήσεις του.

Οι αλλαγές θα είναι ριζικές και θα αγγίζουν το μεγαλύτερο μέρος χωρικών και θεματικών αντιπεριφερειαρχών, ενώ είναι βέβαιο πως θα υπάρχει και ανακατανομή θέσεων με πρόσωπα τα οποία θα κληθούν να αναλάβουν διαφορετικό ρόλο στο διοικητικό σχήμα της Περιφέρειας, από αυτόν που μέχρι σήμερα διατηρούσαν.

Ζήσης Πιτσιάβας, e-ptolemeos.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here