Σας κάνουμε γνωστό το πρόγραμμα εορτασμού της επετείου της 28 ης Οκτωβρίου 1940 και παρακαλούμε για τη συμμετοχή σας στις εορταστικές εκδηλώσεις.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2016

Ώρα 11.00 π.μ. Προσκύνημα των μαθητών, προσκόπων και οδηγώνστο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου από τη Φιλαρμονική του Δήμου.

Υπεύθυνος τελετής ορίζεται ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής του 2ου Γυμνασίου Άργους Ορεστικού κ. Ιωάννης Νάκου.

Γενικός σημαιοστολισμός του Δημοτικού Καταστήματος, των Δημοσίων καταστημάτων, καθώς και των καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ., Ν.Π.Ι.Δ. και οικιών από τις οκτώ (8) το πρωί της 26 ηςΟκτωβρίου μέχρι τη δύση του ηλίου της ημέρας της 28 ηςΟκτωβρίου.

Φωταγώγηση της πόλης καθώς και του Δημοτικού καταστήματος, των καταστημάτων, καθώς και των καταστημάτων του Δημοσίου, των Ν.Π.Δ.Δ. και τωνΤραπεζών τις βραδινές ώρες της 27 ης και 28 ηςΟκτωβρίου.

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2016

Ώρα 7.30 π.μ. Θα σημάνουν χαρμόσυνα οι καμπάνες των εκκλησιών.

Ώρα 8 π.μ. Έπαρση της Σημαίας μπροστά από το Δημαρχείο.

Ώρα 11 π.μ. Τέλεση Δοξολογίας στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής και ακολούθως σχετική ομιλία από τον κ. Λεωνίδα Οικονομίδη, Δ/ντή του 4 ου Δημοτικού Σχολείου Άργους Ορεστικού.

Ώρα 11.30 π.μ. Μετάβαση στο Μνημείο των Ηρώων, όπου θα ψαλεί επιμνημόσυνη δέηση και θα γίνει κατάθεση στεφάνων από τους εκπροσώπους των δημοσίων αρχών, οργανισμών, ιδρυμάτων και όποιον άλλον θελήσει να τιμήσει την εορτή κατόπιν συνεννόησης με το γραφείο Δημάρχου (τηλ. 2467351301).

Ώρα 12 μ. Κοινή παρέλαση Μαθητών, Προσκόπων, Οδηγών, Ευξείνου Λέσχης με συνοδεία της Φιλαρμονικής του Δήμου. Μετά το τέλος της παρέλασης θα ακολουθήσει στο Δημοτικό Κατάστημα δεξίωση για το κοινό.

Ώρα 6 μ.μ. Υποστολή της Σημαίας.

Σημείωση α’ Οι Κυρίες και οι Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι, παρακαλούνται να παραστούν στη Δοξολογία και να προσέλθουν στο συνηθισμένο χώρο των επισήμων στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής.

Σημείωση β’ Ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος παρακαλείται να φροντίσει για την τήρηση της τάξης μέσα στον Ιερό Ναό και το χώρο της παρέλασης. Ο Δή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here