Τα αποτελέσματα του Διαγωνισμού για τη νέα Αφίσα του Κέντρου Ημέρας για παιδιά, εφήβους και νεαρούς ενήλικες με διαταραχή στο φάσμα του Αυτισμού παρουσιάστηκαν σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποίηθηκε σήμερα

παρουσία των μαθητών των 16 σχολείων της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νομού Καστοριάς. Πιο συγκεκριμένα, στον Διαγωνισμό συμμετείχαν 12 Δημοτικά Σχολεία με 19 έργα και 4 Γυμνάσια και Λύκεια με 14 έργα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, βραβεύτηκαν όλοι οι μαθητές που συμμετείχαν στο πρόγραμμα, το οποίο είχε θέμα  «Έχω αυτισμό σημαίνει…»  για την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και «Έφηβοι και Ενήλικες με Αυτισμό» για τη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Τα έργα των μαθητών που εκτέθηκαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς, εντυπωσίασαν με την πρωτοτυπία τους, ενώ αναδείχθηκαν τα δύο πρώτα τα οποία θα αποτελούν τις φετινές αφίσες για το Κέντρο «Ημέρα», η οποίες θα χρησιμοποιηθούν σε επίσημο επίπεδο. Τη βαθμολογία των έργων έδωσαν δύο Επιτροπές που συστήθηκαν ειδικά για το λόγο αυτό.

Σε ό,τι αφορά τις «νικήτριες» αφίσες, από τη Δευτεροβάθμα αναδείχθηκε το έργο του ΕΠΑΛ Καστοριάς και από την Πρωτοβάθμια το 2ο Δημοτικό Μανιάκων.

 

nikitries afises diagonismos aytismos

Οι νικήτριες αφίσες

 

diagonismos afisas aytismos

diagonismos afisas aytismos1

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here