Συνάντηση είχε σήμερα στο γραφείο της με υπηρεσιακούς παράγοντες και αγροτικούς φορείς και συλλόγους της περιοχής μας η Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κα.Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Συγκεκριμένα, συναντήθηκε με τον διευθυντή Αγροτικής Οικονομίας της ΠΕ Καστοριάς,κ. Παναγιώτη Πετρίδη και τον διευθυντή του τμήματος Κτηνιατρικής ΠΕ Καστοριάς, κ. Ιορδάνη Αντωνιάδη. Συνάντηση επίσης είχε η Υφυπουργός με τους εκπροσώπους των αγροτικών και κτηνοτροφικών συλλόγων Καστοριάς καθώς και με τον πρόεδρο της ΓΕΟΚ, με τους οποίους μέσα σε ζεστό κλίμα συζήτησαν για θέματα της αρμοδιότητάς της .

Η κα. Τελιγιορίδου ζήτησε από όλους να υπάρχει μεταξύ τους μια αγαστή συνεργασία,να συζητούν τα θέματα και τα προβλήματα που θα προκύπτουν, ώστε να υπάρχει και η ανάλογη επίλυσή τους . “Οι σημερινές συναντήσεις έγιναν στο πλαίσιο των κυβερνητικών μου αρμοδιοτήτων.Είμαστε βέβαιοι πως με την συνεργασία όλων θα οδηγήσουμε τον παραγωγικό αγροτικό κόσμοτης χώρας μας κατ’ επέκταση και της περιοχής μας στην αναβάθμιση του αγροτικού παραγωγικού ιστού”, δήλωσε μετά το πέρας των συναντήσεων η κα. Τελιγιορίδου. Οι παραπάνω φορείς δεν παρέλειψαν να συγχαρούν την Υφυπουργό και να της ευχηθούν δύναμη και κουράγιο στα νέα της καθήκοντα. Τέλος η Υφυπουργός θα επισκεφθεί την agroka στο Δήμο Αργους Ορεστικού και κτηνοτροφικές μονάδες της ΠΕ Καστοριάς.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, περιλαμβάνεται η Olimpia Teligioridou, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται

Η εικόνα ίσως περιέχει: 9 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται, πίνακας και εσωτερικός χώρος

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, περιλαμβάνεται η Olimpia Teligioridou, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώρος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here