Συγχαρητήριο μήνυμα Ολυμπίας Τελιγιορίδου: Χρήστο και Ευαγγελία, συγχαρητήρια. Τιμήσατε τη χώρα μας και τον τόπο μας.

Θα ήθελα να συγχαρώ από καρδιάς τον αθλητή του Ναυτικού Ομίλου Μαυροχωρίου Στεργιάκα Χρήστο, για την κατάκτηση της πρώτης θέσης και του Χρυσού μεταλλίου και την αθλήτρια Αναστασιάδου Ευαγγελία του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς, που κατέκτησε τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Ανδρών/Γυναικών της Τσεχίας.

Τιμήσατε τη χώρα μας και τον τόπο μας. Οι διακρίσεις σας με τα εθνικά μας χρώματα μας χάρισαν συγκίνηση και γέμισαν όλους τους Καστοριανούς με χαρά και περηφάνια.

Η σκληρή σας δουλειά, οι κόποι και οι θυσίες σας επιβραβεύτηκαν. H αγωνιστικότητα, το ήθος, η αφοσίωση και η συνέπειά σας αξίζουν τον θαυμασμό όλων μας. Αποτελούν λαμπρό παράδειγμα και προάγουν την ανάπτυξη του αθλητικού ιδεώδους.

Συγχαίρω επίσης τους γονείς και τους προπονητές σας καθώς και τους Ναυτικούς Ομίλους Μαυροχωρίου και Καστοριάς που στηρίζουν τους στόχους και τις προσπάθειές σας.

Εύχομαι καλή δύναμη και καλή συνέχεια στους μελλοντικούς αγώνες σας και στην προσπάθεια όλων των παιδιών που ακολουθούν το παράδειγμά σας.

Ολυμπία Τελιγιορίδου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here