Η συνάντηση-σταθμός ανάμεσα σε Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοι??τά.

Δημήτρης Μελισσανίδης, Γιάννης Αλαφούζος και… Ιβάν Σαββίδης μέσω τηλεδιασκέψης τα είπαν απόψε στην Αθήνα και η ιστορική συνάντηση καθορίζει και τις εξελίξεις για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Στη συνάντηση πήραν μέρος παράγοντες των ομάδων, πρώην διαιτητές και πρώην παράγοντες της ΕΠΟ, ενώ από πλευράς ΠΑΟΚ ήταν ο Λούμπος Μίχελ.

Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Αυτό που προκύπτει για την ώρα είναι η απόφαση της συμμαχίας να μπει ένα τέλος στη φαρσοκωμωδία της ΕΠΟ και να πιεστεί η πολιτεία να βάλει εδώ και τώρα ένα τέλος στην απροχώρητη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Γίνεται ξεκάθαρο ότι στόχος των Μελισσανίδη, Αλαφούζου και Σαββίδη είναι η ΕΠΟ και δη η διοίκησή της.  Για την ακρίβεια η άμεση παραίτησή της. Επιπλέον τονίζεται σε όλους τους τόνους ότι η κυβέρνηση πρέπει να παρέμβει καθώς δεν είναι δυνατόν ποινικά διωκόμενοι να βρίσκονται σε καίρια πόστα του ελληνικού ποδοσφαίρου και να αποφασίζουν τις τύχες του.

Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα. Ακόμα και η αποχώρηση από το πρωτάθλημα ως ύστατη λύση, παρά τους δεδομένους ενδοιασμούς.

Εν αναμονή των επίσημων ανακοινώσεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here