Με μικρή σχετικά συμμετοχή πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στην Αντιδημαρχία Πολιτισμού (πάρκο “Ολυμπιακή?? Φλόγας”) η ανοιχτή συνάντηση των Ραγκουτσάρηδων της Καστοριάς με τον Αντιδήμαρχο “Τουρισμού – Παραδοσιακών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων”, Λάζαρο Ζήση.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν καρναβαλιστές και διάφοροι φίλοι των Ραγκουτσαριών, ενώ το “παρών” έδωσε ο δήμαρχος Καστοριάς, Ανέστης Αγγελής, καθώς επίσης και ο πρώην αντιδήμαρχος, Δημήτρης Πετρόπουλος.

Στο τραπέζι έπεσαν διάφορες ενδιαφέρουσες προτάσεις σχετικά με την φετινή διοργάνωση, όπου, μεταξύ άλλων, συζητήθηκε και η κάθοδος καρναβαλιστών για την προβολή των Καστοριανών Ραγκουτσαριών που πραγματοποιείται τα τελευταία δύο χρόνια με μεγάλη επιτυχία στην Θεσσαλονίκη, ενώ αυτήν την φορά προτάθηκε η πόλη των Ιωαννίνων.

Επίσης, συζητήθηκε η δημιουργία ξεχωριστού κωδικού στον προϋπολογισμό του δήμου αποκλειστικά για χρηματοδότηση του θεσμού κάτι που θα διευκολύνει σημαντικά την αντιδημαρχία για την κάλυψη των εξόδων.

Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί και νέα συνάντηση όπου θα τεθούν και πάλι προτάσεις και ιδέες για την καλύτερη διεξαγωγή της φετινής διοργάνωσης.

sunantisi ragoutsarides zisis

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here