Ολυμπία Τελιγιορίδου: Ανέμελη και αποτυχημένη κυβέρνηση της ΝΔ στη διαχείριση της υγειονομικής, οικονομικής και εθνικής κρίσης.

Στην ολομέλεια της Βουλής τοποθετήθηκε η Ολυμπία Τελιγιορίδου στο πλαίσιο της συζήτησης για τον προϋπολογισμό.

Η κ. Τελιγιορίδου αναφέρθηκε στην υγειονομική κρίση κατηγορώντας την κυβέρνηση για τα λάθη στην μέχρι τώρα πορεία και για την εγκατάλειψη του εθνικού συστήματος υγείας που οδήγησαν σε 3000 νεκρούς τον τελευταίο μήνα.

Τόνισε πως η κοινωνία και ειδικότερα οι μικρομεσαίοι, οι εργαζόμενοι και οι αγρότες χρειάζονται στήριξη και ζήτησε την αλλαγή πολιτικής που στηρίζει τους λίγους και εκλεκτούς. Η έλλειψη σχεδίου από την κυβέρνηση οδηγεί την κοινωνία σε ανθρωπιστική και την χώρα σε εθνική κρίση.

Η κ. Τελιγιορίδου αναφερόμενη στα Ελληνοτουρκικά χαρακτήρισε επικίνδυνες τις δηλώσεις υπουργών (για τα έξι μίλια και δεν μας ενοχλεί το Oruc Reis που “απλά καίει καύσιμα”) για τα εθνικά μας θέματα.

Τέλος, η κ. Τελιγιορίδου μίλησε για την βίαιη απολιγνιτοποίηση που ερημοποιεί την Δυτική Μακεδονία και οδηγεί στην καταστροφή την Καστοριά και τα Γρεβενά, ζητώντας από την κυβέρνηση να το πάρει πίσω τώρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here