Όταν η Καστοριά έγινε μονοεδρική οι πολιτικοί μου αντίπαλοι έσπευσαν να δηλώσουν ότι θα αναζητήσω την τύχη μου σε άλλες εκλογικές περιφέρειες.  Προφανώς έκριναν εξ ιδίων τα αλλότρια και δεν μπορούσαν να αντιληφθούν πως για εμένα η πολιτική δεν είναι επάγγελμα, αλλά στάση ζωής,  προσφορά και αγώνα.  Κίνητρο της πολιτικής μου παρουσίας υπήρξε πάντα το καθήκον να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για τον τόπο μου.

 Η ΠΕ Καστοριάς είναι μια περιοχή που αξίζει περισσότερα , μια περιοχή που της χρωστάμε και δεν μας χρωστάει. 

Ο τόπος μας βιώνει άδικα μια οικονομική, κοινωνική και δημογραφική συρρίκνωση. Απέναντι σε αυτήν την δυστοπική πραγματικότητα οφείλω να συνεχίσω τον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο, για να σταματήσει η φυγή των νέων που θέλουν να ζουν  στον τόπο μας με αξιοπρέπεια. 

Οφείλω να συμβάλλω για την ανάπτυξη, τις απαραίτητες υποδομές, την αναβάθμιση των δομών της δημόσιας υγεία, την στήριξη της δημόσιας παιδείας, της πρωτογενούς παραγωγής, του εναλλακτικού τουρισμού, της ενίσχυσης της απασχόλησης και της επιχειρηματικότητας, της εξωστρέφειας.

Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου η Καστοριά θα αποφασίσει αν θέλει τη στασιμότητα και την οπισθοδρόμηση ή την πρόοδο.

Σε αυτή την απόφαση οι πολίτες θα επιλέξουν ανάμεσα σε προτάσεις και στο ποιος μπορεί να τις φέρει αποδεδειγμένα εις πέρας. Θα αποφασίσουν ποιος θέλει να τους  εκπροσωπεί στην Αθήνα και στα Κέντρα Λήψης Αποφάσεων.

Το αποτέλεσμα των εκλογών στις 21 Μαΐου θέτει εκ των πραγμάτων το δίλλημα : Ολυμπία Τελιγιορίδου ή Μαρία Αντωνίου. 

Οι πολίτες καλούνται να κρίνουν ποια από τις δύο υποψηφιότητες μπορεί να διεκδικήσει καλύτερα τα δίκαια αιτήματα του τόπου μας. 

Στις 25 Ιουνίου θα αποφασίσουμε αν θα συνεχίσουμε να είμαστε δεδομένοι σε ένα κομματικό σχηματισμό  ή θα δώσουμε το ηχηρό μήνυμα ότι διεκδικούμε αυτά που μας αξίζουν ως περιοχή. 

Στις 25 Ιουνίου θα δώσουμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα το μήνυμα  αν είμαστε ευχαριστημένοι ως περιοχή για αυτά που συμβαίνουν στον τόπο μας ή αν θα διεκδικήσουμε αυτά που δικαιούμαστε. 

Πιστεύω πως στις 25 Ιουνίου έχουμε χρέος μακριά από τα μικροκομματικά και πελατειακά ρουσφέτια να  ψηφίσουμε προτάσσοντας το συλλογικό συμφέρον για το αύριο του τόπου μας, των παιδιών μας, της ζωής μας. 

Αυτό είναι το δίλημμα των εκλογών.  Στασιμότητα και φρούδες υποσχέσεις με την Μαρία Αντωνίου ή διεκδίκηση και αποτελεσματικότητα  με την Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Ζητώ την εμπιστοσύνη των συμπολιτών μου και δεσμεύομαι πως θα σταθώ στο ύψος των περιστάσεων, δικαιώνοντάς τους.

Η κρίση και η αντίληψη ανήκει στις Καστοριανές και του Καστοριανούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here