Συγχαρητήρια στις αθλήτριες Ευαγγελία Αναστασιάδου, Στυλιανή Νάτσιουλα καιστον αθλητή Νίκο Χωλόπουλο.

Θα ήθελα να συγχαρώ τις αθλήτριες Ευαγγελία Αναστασιάδου, για την κατάκτηση τουχρυσού μεταλλίου στο σκιφ ελαφρών βαρών Κ23, Στυλιανή Νάτσιουλα, για την κατάκτησητου χρυσού μεταλλίου στο διπλό σκιφ Νεανίδων και τον αθλητή Νίκο Χωλόπουλο και τουςσυναθλητές του, για την κατάκτηση της 3ης θέσης και του χάλκινου μεταλλίου στο αγώνισματου τετραπλού σκιφ Εφήβων στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κωπηλασίας πουπραγματοποιήθηκε στο Βαρέζε της Ιταλίας.

Η κατάκτηση των μεταλλίων των Καστοριανών αθλητών χάρισε σε όλους μας στιγμέςυπερηφάνειας και μας γέμισε χαρά. Αποτελεί την επιβράβευση της προσπάθειάς, των αγώνων, των κόπων και της σκληρής τους δουλειάς. Το ήθος και η αγωνιστικότητά τουςαποτελούν φωτεινό παράδειγμα για όλους.

Συγχαρητήρια ανήκουν επίσης σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες που αγωνίστηκαν στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κωπηλασίας και διακρίθηκαν, σηκώνοντας ψηλά την Ελληνική σημαία και την Ελληνική κωπηλασία.

Συγχαίρω επίσης τους γονείς, τους προπονητές και τα σωματεία που στηρίζουν και αποτελούν τους μόνιμους συμπαραστάτες των αθλητών μας. Εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια, κάθε επιτυχία, όμορφους αγώνες και διακρίσεις στο μέλλον.

Oλυμπία Τελιγιορίδου

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here