Τα Σπήλαια είναι μια ήσυχη γραφική κοινότητα που υπάγεται στον δήμο Άργους Ορεστικού, και διαθέτει υπέροχα τοπία, ιδίως αν επισκεφθεί κανείς την περιοχή με τον καταρράκτη, όμως εδώ και λίγες μέρες η γραφικότητα στο χωριό έχει να επιδείξει ακόμα κάτι…

Πρόκειται για το ολοκαίνουργιο κιόσκι που με μεράκι φιλοτέχνησε ο πλέον γνωστός σε όλο τον νομό -και όχι μόνο- Νίκος Κέντης από το Άργος Ορεστικό, που ειδικεύεται στις ξύλινες δημιουργίες, με τρόπο ξεχωριστό και ιδιαίτερα μοναδικό, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις των ξύλινων επίπλων και εν γένει των ξύλινων κατασκευών.

Δεν χρειάζεται να πει κανείς πολλά λόγια για τις δημιουργίες, που ξεπερνά τα όρια της επιπλοποιίας και της κατασκευής, αγγίζοντας τα όρια της καλλιτεχνίας. Άλλωστε και οι φωτογραφίες, από τις πιο πρόσφατες δημιουργίες του, αυτή από το ξύλινο κιόσκι, που κοσμεί την κοινότητα των Σπηλαίων, μιλούν από μόνες τους και αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Η γραμμή απλή, χωρίς υπερβολές, παραπέμποντας σε μεγαλείο άλλων εποχών, μέσα σε ένα τοπίο που μπορεί κανείς να ξαποστάσει και να απολαύσει στιγμές μέσα στη φύση!

Η εικόνα ίσως περιέχει: πίνακας, ουρανός, δέντρο, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Η εικόνα ίσως περιέχει: πίνακας και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: δέντρο, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, σύννεφο και υπαίθριες δραστηριότητες

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here