Οργισμένοι οι εργαζόμενοι του MEGA έβγαλαν έκτακτο δελτίο ειδήσεων (Βίντεο-Φωτο)

Στις 15:00 θα συζητήσουν με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη

Στις 15.00 θα συναντηθούν οι εργαζόμενοι του Mega με τον κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη προκειμένου να συζητήσουν το τι μέλλει γενέσθαι από την στιγμή που οι μέτοχοι του καναλιού ανακοίνωσαν πως δεν σκοπεύουν να διεκδικήσουν μία από τις επτά τηλεοπτικές άδειες.

Λίγο νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 14:00 οι εργαζόμενοι του σταθμού έβγαλαν έκτακτο δελτίο όπου διάβασαν ανακοίνωσή τους.

Βίντεο: Τα δευτερόλεπτα πριν βγει στον αέρα το έκτακτο δελτίο

Εικόνα από το control του σταθμού την ώρα που βγήκε σήμερα το έκτακτο δελτίο

Από χθες οπότε και έγινε γνωστό το δυσάρεστο νέο οι εργαζόμενοι του σταθμού βρίσκονται στις εγκαταστάσεις του και συσκέπτονται προκειμένου να αποφασίσουν ποιες θα είναι οι ενέργειές τους από δω και στο εξής.

Ωστόσο μετά και την σημερινή ημέρα οπότε και λήγει η προθεσμία υποβολής φακέλων για διεκδίκηση τηλεοπτικών αδειών δεν υπάρχουν περιθώρια να μείνει «ζωντανό» το κανάλι καθώς ο νόμος ορίζει πως στις 28 Φεβρουαρίου θα πρέπει να διακοπεί το σήμα του.

Ηδη χθες οι εργαζόμενοι ετοίμασαν κάρτες στις οποίες αναγράφεται κείμενο διαμαρτυρίας ενώ έγινε προσπάθεια για μετάδοση ζωντανής εκπομπής κατά την διάρκεια της οποίας θα ενημέρωναν το τηλεοπτικό κοινό για όσα συμβαίνουν και για την προσπάθειά τους να μείνει το Mega ανοιχτό. Κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό και σύμφωνα με πληροφορίες γίνονται προσπάθειες για να βγει απόψε ζωντανή εκπομπή.

protothema.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here