Μετά την Basket League, κατέβασαν ρολά και τα εθνικά πρωταθλήματα μπάσκετ για τη φετινή σεζόν

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε την οριστική διακοπή των εθνικών πρωταθλημάτων ακολουθώντας το παράδειγμα του ΕΣΑΚΕ που μόνο τυπικά απομένει να κηρύξει την λήξη της σεζόν

Η πανδημία και οι συνέπειές της δεν επέτρεπαν την ολοκλήρωση της αγωνιστικής δραστηριότητας. Όσον αφορά στις κατατάξεις, θα υπάρξει απόφαση προσεχώς, αν και το πιθανότερο είναι να γίνουν αναδιαρθρώσεις όπου απαιτείται.

Η επιστολή της ΕΟΚ αναφέρει:

Σας γνωρίζουμε ότι με την από 4 Μαΐου 2020 απόφαση του ΔΣ της ΕΟΚ δεν θα συνεχιστεί η διεξαγωγή των πρωταθλημάτων καλαθοσφαίρισης της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020, λόγω των προβλημάτων που δημιουργεί η πανδημία του COVID-19 και των σχετικών αποφάσεων και οδηγιών της αρμόδιας Υγειονομικής Επιτροπής της πολιτείας.

Για την διεξαγωγή της τελικής φάσης των πανελληνίων πρωταθλημάτων θα ζητηθεί η θέση της αρμόδιας Υγειονομικής Επιτροπής λαμβάνοντας υπόψη του δικαιώματος εισαγωγής των αθλητών/τριών στα ΑΕΙ.

Το ΔΣ θα επιληφθεί του θέματος της βαθμολογικής κατάταξης των ομάδων λαμβάνοντας υπόψη και τις θέσεις και τις προτάσεις των σωματείων.

Πηγή:www.sport-fm.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here