Πλούσιο θέαμα πρόσφεραν οι αναβάτες του παγκοσμίου πρωταθλήματος στην επιστροφή τους στην πόλη τον Γρεβενών.

Ταχύτερος όλων ο Βρετανός Holcombe που είχε να ανταγωνιστεί τον Γάλλο Loic Larrieu, με την μονομαχία τους να ξεσηκώνει τους πάνω από 2000 θεατές του αγώνα που αψήφησαν την ζέστη. Ο Βρετανός Steve Holcombe ήταν μόλις 10 εκατοστά του δευτερολέπτου ταχύτερος, κερδίζοντας το πλεονέκτημα των δώδεκα δευτερολέπτων για την αυριανή πρώτη μέρα. Στην τρίτη θέση βρέθηκε ο Γάλλος Matthias Bellino.

Στην Enduro2 οι Rauchenecker, Guarneri και Barragan μπορεί να κινήθηκαν στους ίδιους ρυθμούς αλλά ο Aυστριακός Pascal Rauchenecker ήταν ο ταχύτερος.

Στην junior ο Sουηδός Mikael Persson ήταν ο ταχύτερος με τους Bradley Freeman, Davide Soreca να απαρτίζουν την πρώτη τριάδα ενώ στη youth-125 που είχε μόνο 5 συμμετοχές, ο Ιταλός Andrea Verona ήταν ο ταχύτερος μπροστά από τους Ruy Barbosa και Trigo Fernadez.

Απο ελληνικής πλευράς ο Σιαφαρίκας ήταν ο ταχύτερος μπροστά απο τους Γιάννη Παυλίδη και Αλέξη Ζώρα.

δειτε τα αποτελέσματα enduro-fighter.gr/

Βαθμολογία : 11. Alex SALVINI 25pts ; 2. Nathan WATSON 24pts ; 3. Josep GARCIA 20pts ; 4. Loïc LARRIEU 18pts ; 5.Christophe CHARLIER 17pts; 6. Steve HOLCOMBE 15pts ; 7. Pascal RAUCHENECKER 12 points; 8. Danny MCCANNEY 12pts; 9. Mike BROWM 10pts; 10. Giacomo REDONDI 9pts…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here