Παιχνίδια με τις σάνιες πάνω στη παγωμένη λίμνη Καστοριάς την δεκαετία 1930

Παιχνίδια με τις σάνιες πάνω στη παγωμένη λίμνη. Οι δύο εικονιζόμενες πιθανόν αποτελούν μέλη της παλιάς καστοριανής οικογένειας Κόντου.

ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΑ: Δεκ. 1930 
ΠΕΡΙΟΧΗ: Καστοριά. Περιοχή Πετσιά
ΣΥΛΛΟΓΗ: Ιωάννη Μ. Τσακιρίδη ©
ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ: Ιωάννης Μ. Τσακιρίδης
ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ: Άγνωστος
ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΣΗ: ΑΓΤΚ «Θωμάς Μανδακάσης», Ιωάννης Μ. Τσακιρίδης ©
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΕΙΚΟΝΑΣ: Ιωάννης Μ. Τσακιρίδης ©
ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ: ΑΓΤΚ «Θωμάς Μανδακάσης», Ιωάννης Μ. Τσακιρίδης
ΛΕΞΕΙΣ ΚΛΕΙΔΙΑ: #Καστοριά δεκ. 1930, #Συλλογή Ιωάννη Μ. Τσακιρίδη, #Περιοχή Πετσιά δεκ. 1930, #Σάνιες#Παγωμένη Λίμνη δεκ. 1930, #Άγνωστα Πρόσωπα
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όποιος γνωρίζει τα ονόματα των προσώπων που εικονίζονται, δύναται να τα αποστείλει στο e-mail kastorian@rocketmail.com, ώστε να προστεθούν στην περιγραφή της φωτογραφίας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ
Τα τεκμήρια φέρουν πάνω τους με διακριτικότητα το λογότυπο και της Ακαδημίας Γραμμάτων & Τεχνών Καστοριάς «Θωμάς Μανδακάσης» και λαμβάνουν νομικής προστασίας σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 2121/1993 και της Διεθνούς Σύμβασης της Βέρνης-Παρισίου που κυρώθηκε με τον ν. 100/975 καθώς αποτελούν έργο ψηφιοποίησης αλλά και βάση δεδομένων, διαθέτοντας δικαιώματα δημιουργού αλλά και εκδότη από τη στιγμή που αυτά δημοσιεύθηκαν-αναρτήθηκαν στην πλατφόρμα του youtube.

Για οποιαδήποτε χρήση σε έντυπα ή ηλεκτρονικά μέσα, δημοσίευση, ανάρτηση, οικονομική εκμετάλλευση, έκδοση, θα πρέπει να ζητηθεί άδεια από την Ακαδημία, η οποία και δύναται να παραχωρεί το δικαίωμα για την χρήση του οπτικού υλικού, με ή χωρίς υδατογράφημα και στη μέγιστη διαθέσιμη οπτική ανάλυση.

Ιστολόγιο της Ακαδημίας Γραμμάτων & Τεχνών Καστοριάς ”Θωμάς Μανδακάσης”
http://mandakasis-academy.blogspot.gr…

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ