Ισόπαλος έληξε ο φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου μεταξύ των Παλαίμαχων Καστοριάς και του Παγκύπριου Συλλόγου Π??λαίμαχων Ποδοσφαιριστών Κύπρου.

 Λευκή ισοπαλία (0-0) στο φιλικό παιχνίδι μεταξύ των Παλαίμαχων της Καστοριάς και του Παγκύπριου Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών ‘ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ”. Προηγήθηκαν βραβεύσεις μέσα σε μεγάλη συγκίνηση κι ένα φορτισμένο συναισθηματικά κλίμα!

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Ο.Α.Κ.Α. Δήμου Καστοριάς φιλικό παιχνίδι μεταξύ της ομάδας των Παλαιμάχων Καστοριάς και της αντίστοιχης του Παγκύπριου Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών “ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ”.

Μέσα σε κλίμα φόρτισης και έντονης συγκίνησης, πριν το παιχνίδι, τιμήθηκαν δύο Καστοριανοί υπαξιωματικοί που πολέμησαν στην Κύπρο και παραμένουν αγνοούμενοι μέχρι και σήμερα, ο Κωνσταντίνος Κέντρας και ο Βασίλης Παπαλάμπρου.

Από πλευράς της Κυπριακής Ομάδας, τιμήθηκε ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, Πανίκος Ευθυμιάδης που έπαιξε μάλιστα και για λίγα λεπτά στο φιλικό παιχνίδι.

Κατόπιν βραβεύτηκε ο Πρόεδρος του Κυπέλλου του 1980, Γιώργος Χαλκίδης, αλλά και οι ποδοσφαιριστές της dream team της χρυσής εκείνης εποχής, που ζουν στην Καστοριά.

Παρόντες ήταν ο Παύλος Σιάντσης, ο Λάζαρος Αλεξιάδης, ο Γιάννης Δίντσικος, ο Αργύρης Παπαβασιλείου, ο Γιώργος Χουνουζίδης, ο Χρήστος Παπαδόπουλος, ενώ την τιμητική διάκριση του Γιώργου Παράσχου παρέλαβε εκπρόσωπός του.

“Η Καστοριά μπορεί να ξαναγίνει ΚΑΣΤΟΡΙΑ!”

Ο Γιώργος Χαλκίδης αγκάλιασε όλα τα ποδοσφαιρικά παιδιά του και συγκινημένος είπε μεταξύ άλλων απευθυνόμενος στον σημερινό πρόεδρο της Καστοριάς και τους παίκτες: “Η Καστοριά μπορεί να ξαναγίνει ΚΑΣΤΟΡΙΑ! Θα είμαι δίπλα σας σε ότι μου ζητήσετε.”

Το “παρών” στις εξέδρες έδωσαν πολλοί Κύπριοι που ζουν στην Καστοριά. Για την ιστορία ο φιλικός αγώνας έληξε 0-0.

palaimaxoi kastoria kupros foto

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here