Στον φιλανθρωπικό αγώνα μεταξύ των παλαίμαχων της Καστοριάς και του ΠΑΟΚ προσέτρεξε (σήμερα) αρκετός κόσμος, απολαμβάνοντας, παράλληλα, εξαιρετικό θέαμα, σε ένα ματς που βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με σκορ 3-3.

Ρεπορτάζ: Δαμιανός Δέλλιος

Ένα «εύγε», ωστόσο, στους πρώην «άσους» του ελληνικού ποδοσφαίρου, αν μη τι άλλο, είναι πολύ λίγο.

Ο σημερινός φιλανθρωπικού χαρακτήρα φιλικός αγώνας ανάμεσα στις παλιές «καραβάνες» της Καστοριάς και του ΠΑΟΚ με σκοπό να συνδράμουν στην κατεύθυνση να συγκεντρωθούν χρήματα για την αποκατάσταση της υγείας του συμπολίτη μας Θανάση Βλαχόπουλου, μπορεί να μην προσέλκυσε πάρα πολύ κόσμο, είχε, όμως, τόσους φιλάθλους στην κερκίδα του Δ.Α.Κ.Κ., που ο αριθμός τους ήταν ικανός για να χαρακτηριστεί η κίνηση για τον σκοπό που πραγματοποιήθηκε ως επιτυχημένη.

Όσοι δε, παρακολούθησαν το φιλικό ματς, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν υψηλού θεάματος ενέργειες από τους πρώην «άσους» της Καστοριάς και του ΠΑΟΚ, αποδεικνύοντας, ταυτόχρονα, πως όσα χρόνια και αν περάσουν η «τέχνη» του ποδοσφαίρου δεν ξεχνιέται. Επίδειξη, λοιπόν, υψηλής τεχνικής από τους άλλοτε «αστέρες» των δύο ομάδων περιλάμβανε ο μεταξύ τους φιλανθρωπικός αγώνας, «ξυπνώντας», παράλληλα, μνήμες σε όσους από τους θεατές υπήρξαν θαυμαστές τους στο παρελθόν.

Για την ιστορία, τέλος, να αναφερθεί, ότι ο αγώνας έληξε με σκορ 3-3, ενώ τα γκολ για τους «ερυθροκίτρινους» σημείωσαν οι: Μάρκος Ντέμκας (1-0), Γιάννης Ζορπίδης (2-0) και Δημήτρης Λαζαρίδης (3-3). Για τους «μαυραετούς» του ΠΑΟΚ τα γκολ πέτυχαν οι: Χρήστος Αργυρίου (2-1), Στέφανος Μπορμπόκης (2-2) και Λάζαρος Τανταλίδης (2-3).

Διαιτητές: Καραταίδης, Χατζής, Τριανταφυλλίδης

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Παντόπικος, Μίρκο Ρατς, Σαββουλίδης Θ., Εμμανουηλίδης Δ., Ντέμκας Μ., Κυβεντίδης, Βλαχόπουλος, Παπαδάμου, Σαββουλίδης Γ., Ζορπίδης, Χουνουζίδηςμ, ενώ αγωνίστηκαν και οι: Λαζαρίδης, Ηλιόπουλος, Σωτηρόπουλος, Μητκίδης, Εμμανουηλίδης Ν., Τάττες, Τσίκος, Τσιάτσος, ΕυαγγελίδηςΒ Χ., Νικολαίδης, Ευαγγελίδης Δ.

ΠΑΟΚ: Γκιτσιούδης, Χασιώτης, Ορφανός, Αλεξανδρίδης, Μπορμπόκης, Παπαχρηστίδης, Αργυρίου, Σαμαράς, Χόρχε, Λεοντιάδης, Σαρασίδης, ενώ αγωνίστηκαν και οι: Καπουσούζης, Κοκκίδης, Τανταλίδης, Γιόκας, Μπόλκας, Στυψιανός, Κουρτσελίδης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here