Με ιδιαίτερη χαρά διαβάσαμε την ανακοίνωση που εξέδωσε και δημοσίευσε στην επίσημη ιστοσελίδα (panargiakosfc.gr) του ο Παναργειακός αναφορικά με την κάλυψη του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας ΕΠΣ Καστοριάς από το site μας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«SENTRA.COM.GR : Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
Το πήγε ένα βήμα παρακάτω. Το τοπικό ειδησεογραφικό site sentra.com.gr καλύπτει με συνέπεια και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά με βιντεοσκοπικό και φωτογραφικό υλικό τους αγώνες του τοπικού πρωταθλήματος. Επιπλέον, δίνοντας αναλύσεις των αγώνων πριν και μετά την πραγματοποίησή τους, περιγράφει με επάρκεια την εικόνα του τοπικού πρωταθλήματος, για τους “απομακρυσμένους” και μη φίλους και οπαδούς των ομάδων που αγωνίζονται στην Α’ κατηγορία.
Πρόκειται για μια αξιέπαινη πρωτοβουλία των συντελεστών του sentra.com.gr, που στόχο -έχει εκτός των άλλων- την προβολή του τοπικού πρωταθλήματος.
Το σωματείο του Παναργειακού εύχεται να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια που δίνει ένα ξεχωριστό χρώμα στο τοπικό ποδόσφαιρο.
Αρωγός και χορηγός αυτής της προσπάθειας είναι ο πρώην ποδοσφαιριστής και προπονητής των ακαδημιών του Παναργειακού και νυν πρόεδρος της ομάδας, κ.Τζημαράκας Μιχάλης».

Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να σημειώσουμε ότι τα θετικά σχόλια, από όπου και αν προέρχονται, μας «οπλίζουν» με δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας σε όλα τα επίπεδα της ενημέρωσης, όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια η sentra.com.gr.

Πολύ περισσότερο δε, όταν προέρχονται από κάποιον επίσημο φορέα ή σύλλογο, όπως, στην προκειμένη περίπτωση, ο Παναργειακός.

Η ανακοίνωση, λοιπόν, του Παναργειακού, αποτελεί μια μορφή επιβράβευσης για την καθημερινή μας ενασχόληση και καταγραφή όλων των γεγονότων, τόσο μακριά από τους αγωνιστικούς χώρους όσο- κυρίως- σε αυτούς.

Η προσπάθειά μας θα συνεχιστεί με τον ίδιο ζήλο, προκειμένου οι νέοι του νομού μας που ασχολούνται με το τοπικό μας ποδόσφαιρο και όχι μόνο να έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται με λεπτομέρειες για τα «επιτεύγματά» τους στα γήπεδα.

Ευχαριστούμε, τέλος, από βάθους καρδιάς την οικογένεια του Παναργειακού για την ανακοίνωσή της και, ιδιαίτερα, τον πρόεδρο της ομάδας κ. Μιχάλη Τζημαράκα, για τη στήριξή του- μέσω χορηγίας- στην προσπάθεια  που κάνουμε.

Η ομάδα της sentra.com.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here