ΠΑΟΚ Κρηστώνης-Καστοριά 0-1: Διπλό ψυχολογίας και μεγάλης βαθμολογικής αξίας

Σημαντικό διπλό της Καστοριάς με 0-1 επί του ΠΑΟΚ Κρηστώνη

Με το διπλό έφυγε η Καστοριά από την, εκτός έδρας, αναμέτρησή της με τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης, στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα ανέβηκε στο 9ο «σκαλί» του βαθμολογικού πίνακα και μάλιστα 2 βαθμούς πίσω από την 5η θέση.

Οι «ερυθροκίτρινοι», έχοντας πλέον στον πάγκο τους επικεφαλής τον Χάρη Βοριαζίδη, επέστρεψαν στις νίκες και πήραν τους τρεις -πολύ σημαντικούς- βαθμούς, χάριν στο γκολ που πέτυχαν, μόλις, στο 7ο λεπτό του αγώνα, με τον Σαββόπουλο.

Η… ακτινογραφία του αγώνα από την σελίδα της ομάδας:

Στο 7΄ μετά από ωραία κάθετη πάσα του Μπάρο στον Σαββόπουλο, αυτός μπήκε από τα δεξιά και με πλασέ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του (0-1). Στο 21΄ ο Ρούστεμ είδε την κόκκινη (2η κίτρινη κάρτα) κι αποβλήθηκε από το παιχνίδι. Στο 32΄ το σουτ του Παναγιωτίδη έξω από την περιοχή, κατέληξε άουτ. Στο 35΄ το σουτ του Χατζηασλανίδη έφυγε πολύ άουτ. Στο 37΄μετά από εκτέλεση φάουλ απο τα αριστερα, ο Χατζηασλανίδης, μέσα από την περιοχή, έπιασε την κεφαλιά, ο Κοσμίδης απέκρουσε και στην συνέχεια μπλόκαρε τη μπάλα με δεύτερη προσπάθεια. Στο 43΄ μετά από ωραία κάθεη πάσα του Tarelli στον Μπάρο, αυτός πλάσαρε άσχημα κι ο Σακαλίδης μπλοκαρε τη μπάλα. Στο 44΄ το πλασέ του Χατζηασλανίδη απέκρουσε σε κόρνερ ο Κοσμίδης, το οποιο εκτελέστηκε, αλλά η άμυνα έδιωξε εκ νέου σε κόρνερ, το οποίο πέρασε ανεκμετάλλευτο. Στο 45′ +1΄ ο Κοσμίδης απέκρουσε σε κόρνερ την σέντρα, από τα δεξιά του Κυριακίδη.

Στο 50΄ ο Παναγιωτίδης, έκανε ωραία προσπάθεια, παίρνοντας τη μπάλα από το κέντρο, έφτασε μέχρι την περιοχή, αλλά δεν μπόρεσε να πλασάρει. Στο 52΄ ο Tarelli έκανε υπέροχη προσπάθεια, αφού πήρε την μπάλα από τα δεξιά, έφτασε στην περιοχή, αλλά απέτυχε να πλασάρει. Στο 56΄ το σουτ του Σαββόπουλου, έξω από την περιοχή, έφυγε ψηλά άουτ. Στο 60΄ κόρνερ για τους γηπεδούχους η άμυνα έδιωξε εκ νέου σε κόρνερ, το οποίο εκτελέστηκε, αλλά η μπάλα βρήκε το χέρι του Τσολακίδη κι ο διαιτητής έδωσε φάουλ,υπέρ της Καστοριάς. Στο 61΄ ωραίος συνδυασμός Γκέγκα και Τσελεπή, ο τελευταίος έδωσε πάσα στον Σαββόπουλο, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 63΄ σε απευθείας εκτέλεση κόρνερ, για τους γηπεδούχους, η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ. Στο 67΄ ένα φάουλ για τους γηπεδούχους πέρασε άουτ. Στο ίδιο ακριβώς λεπτό (67΄) και στην εξέλιξη της φάσης, ο Σαββόπουλος έκανε ωραία σέντρα από τα αριστερά, η μπάλα, από λάθος της άμυνας πήγε στον Μπάρο, πο πλάσαρε ελάχιστα άουτ. Στο 78΄ ένα φάουλ για τους γηπεδούχους, από τα δεξιά, πέρασε άουτ. Στο 79΄ ο Μπάρο έκλεψε, στο κέντρο, την μπάλα, έφτασε μέσα στην περιοχή, μόνος με τον τερματοφύλακα, αλλά το πλασέ του κατέληξε άουτ. Στο 83΄ σε εκτέλεση φάουλ για τους γηπεδούχους, η μπάλα βρήκε το τείχος και κατέληξε κόρνερ και στην συνέχεια έγινε στον Τσελεπή επιθετικό φάουλ. Στο 85΄ μετά από εκτέλεση φάουλ του Μανακίτσα,ο Νάκος έπιασε σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 90΄ ο Ιωαννίδης εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Στο 94΄σε νέα εκτέλεση φάουλ η μπάλα βρήκε το τείχος και κατέληξε πλάγιο άουτ.

Διαιτητής: Τζίκας Φώτιος (Ε. Π. Σ. Μακεδονίας)
Βοηθοί: Τυριακίδης Νικόλαος (Ε. Π. Σ. Μακεδονίας)
Μάτσιας Νικόλαος (Ε. Π. Σ. Μακεδονίας)

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ: Σακαλίδης, Χατζηλιάδης, Ιωαννίδης, Μαυροκεφαλίδης, Ματετζίδης, Ρούστεμ, Τσολακίδης, Ευθυμιάδης, Ρωμανίδης (70΄ Μωυσιάδης), Χατζηασλανίδης, Κυριακίδης (85΄ Κυρανάς)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κοσμίδης, Tozzo, Κωνσταντίνου, Παναγιωτίδης, Tarelli (58΄ Τσελεπής), Πάλλας (75΄ Νάκος), Ελευθεριάδης, Γκέγκας, Μανακίτσας, Μπάρο (95΄ Πολυχρονόπουλος), Σαββόπουλος

Τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑΠΙΕΡΙΚΟΣ12
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥΑΟ ΧΑΝΙΩΤΗΣ  
ΚΕΡ. ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥΚΟΖΑΝΗ11
ΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣΚΑΣΤΟΡΙΑ 198001
ΕΛΑΣΣΟΝΑΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡ.10
ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ00
ΓΑΣ ΣΒΩΡΟΝΟΥΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ10
*Το Ολυμπιακός Βόλου – ΑΟ Χανιώτης θα πραγματοποιηθεί αύριο 30-1-2023

Η βαθμολογία

Το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ
ΠΙΕΡΙΚΟΣΚΕΡ. ΑΓΓΕΛΟΧΩΡΙΟΥ
ΑΟ ΧΑΝΙΩΤΗΣΠΑΟΚ ΚΡΗΣΤΩΝΗΣ
ΚΟΖΑΝΗΕΛΑΣΣΟΝΑ
ΚΑΣΤΟΡΙΑ 1980ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΟΥ ΚΕΡ.ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣΓΑΣ ΣΒΩΡΟΝΟΥ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ