Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kozan.gr, που αποκαλύπτει το θέμα, στη γνωστοποίησή της παραίτησής του στον Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας,Θοδωρή Καρυπίδη,

 προχώρησε σήμερα ο περιφερειακός σύμβουλος, της συμπολίτευσης και του συνδυασμού “Ανατροπή – Δημιουργία” κ. Ν. Θεοδουλίδης. Ο κ. Θεοδουλίδης με αφορμή το ταξίδι του στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Λονδίνο,  όπου και βρίσκεται, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός της απεργίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας, που ενδεχομένως να τον αναγκάσει να επιστρέψει, στην Ελλάδα την Τρίτη το βράδυ, αντί για αύριο Κυριακή, όπως ήταν προγραμματισμένο. Όπως αναφέρει στο κείμενο παραίτησής του, σχολιάζοντας τη συγκεκριμένη εξέλιξη, αδυνατεί να καταλάβει από τη μία τη στάση της κυβέρνησης, που, όπως σημειώνει, εκποιεί ολόκληρο τον εναέριο χώρο στα πλαίσιο της <<αναδιοργάνωσης> κι από την άλλη τη στάση των ελεγκτών, από τους οποίους περίμενε περισσότερη υπευθυνότητα και να μην αντιγράφουν νοοτροπίες ΠΑΣΟΚ το 1990-1993.

Χαρακτηριστικά αναφέρει: “Oι συνδικαλιστές ΗΞΕΡΑΝ τι περιλαμβάνει το νομοσχέδιο επομένως η απεργία είναι για το θεαθήναι. ΔΕΝ κλείνεις τον εναέριο χώρο , εγκλωβίζοντας ΧΙΛΙΑΔΕΣ ανθρώπους σε ελληνικά και ξένα αεροδρόμια, είτε τουρίστες, πλήττοντας την τουριστική βιομηχανία, είτε απλούς ανθρώπους που πηγαίνουν στις δουλειές τους. Το ίδιο παιχνίδι με τα ηλίθια δήθεν παζάρια για τους εργαζόμενους, την δήθεν ανεξαρτησία και δεν ξέρω τι άλλο το ζούμε εδώ και μήνες.Μια όχι απλά ανίκανη, αλλά επικίνδυνη κυβέρνηση με άγνωστο σχέδιο για τη χώρα, χωρίς συγκεκριμένα στοιχεία για το πως διάολο θα περάσουμε την κρίση..”

Συνεχίζοντας την ανάλυσή του, ο κ. Ν. Θεοδουλίδης, καταλήγει στα παρακάτω, που έρχονται να επιβεβαιώσουν και μάλιστα, για πρώτη φορά, με μια μαρτυρία εκ των έσω, όλους όσους κατηγορούν τον Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας & την Περιφερειακή Αρχή, ότι στηρίζουν με κάθε μέσο την κυβέρνηση: “Θεωρώ όλους μας υπεύθυνους για το χάλι αυτό. Η ανεξήγητη όμως αυτη επιμονή να ειμαστε …χειροκροτητές της κάθε κυβερνητικής ενέργειας κι εξαγγελίας με ξενίζει και ερχεται σε αντίθεση με τις βασικές αρχές και πιστευω μου. Κάποτε είπα δεν θα αλλάξει τίποτα αν δεν αλλάξουμε πρώτα εμείς σαν μονάδες. Δυστυχώς δεν βλέπω κανέναν να θελει να αλλάξει. Αντί να αντιδρούμε, απλά χειροκροτούμε και μένουμε απλοί θεατές. Προσωπικά, μετά από πολλή σκέψη ξανά, υποβάλλω την παραίτησή μου και δεν σκοπεύω να την ανακαλέσω όπως την άλλη φορά”.
 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here