Μια κατάληξη, που δεν είχε υπολογιστεί στις πραγματικές διαστάσεις της, ήλθε να προστεθεί στις άλλες συνέπειες που έχει η αδυναμία εξασφάλισης ναυαγοσώστη για την παραλία στο Βούλισμα, στο Καλό Χωριό της Κρήτης.

Μια κατάληξη, που δεν είχε υπολογιστεί στις πραγματικές διαστάσεις της, ήλθε να προστεθεί στις άλλες συνέπειες που έχει η αδυναμία εξασφάλισης ναυαγοσώστη για την παραλία στο Βούλισμα.

Η παραλία Βούλισμα στο Καλό Χωριό της Κρήτης από την περασμένη Παρασκευή στερείται της Γαλάζιας Σημαίας, που είχε κερδίσει ως διεθνώς αναγνωρισμένο σήμα πιστοποίησης για την ποιότητα των νερών, τις υποδομές και τις προσφερόμενες υπηρεσίες στους λουόμενους.

Η Δημοτική Ανώνυμη Εταιρεία Αγίου Νικολάου που διαχειρίζεται τη δημοφιλή παραλία υποχρεώθηκε, κατόπιν σχετικής παρέμβασης της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας της Φύσης – του εθνικού διαχειριστή του προγράμματος των Γαλάζιων Σημαιών – σε «υποστολή» της Γαλάζιας Σημαίας. Και αυτό γιατί στους όρους για να κερδίσει και διατηρήσει Γαλάζια Σημαία μια πολυσύχναστη παραλία όπως το Βούλισμα, είναι η παρουσία ναυαγοσώστη.

Πηγή: anatolh.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here