} Είναι νέα πολιτικός, είναι σοβαρή, είναι ευπρεπής, είναι έντιμη, είναι δραστήρια και αποτελεσματική, μα πάνω από όλα είναι ένας θαυμάσιος άνθρωπος.

} Αναφερόμαστε στην  Μαρία Αντωνίου, την οποία επέλεξε ο Πρωθυπουργός να τον εκπροσωπεί στη Θεσσαλονίκη, και στο γραφείο που βρίσκεται στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.

} Στελέχη της Νέας Δημοκρατίας λένε, πως αν όλες οι επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν τόσο εύστοχες,  όπως  αυτή της Μαρίας Αντωνίου, η εικόνα της Κυβέρνησης θα ήταν πολύ καλύτερη.

} Η Μαρία Αντωνίου έχει δώσει λύσεις σε προβλήματα που χρόνιζαν, και δικαιολογημένα εισπράττει την αγάπη του κόσμου της Νέας Δημοκρατίας, που έχουν πληγωθεί από την συμπεριφορά κάποιων Υπουργών της Κυβέρνησης.

} Η συμπεριφορά της είναι άψογη από κάθε άποψη, με αποτέλεσμα ακόμη και η αντιπολίτευση να εκφράζεται θετικά για την Γραμματέα του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου.

} Η Μαρία Αντωνίου αποφεύγει τις εμφανίσεις της στα μέσα ενημέρωσης, και δεν ακολουθεί το δρόμο που έχει επιλέξει η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτικών, γιατί θέλει να προβάλλεται το έργο που επιτελεί.

} Η Θεσσαλονίκη που είναι αλήθεια αγνοείται από όλες τις Κυβερνήσεις, και οι πολίτες της Πόλης δικαιολογημένα  εκφράζουν  την απογοήτευσή τους.

} Στο πρόσωπο της Μαρίας Αντωνίου. Βρήκαν την πολιτικό που τους δίνει κουράγιο, αλλά και τους ικανοποιεί το κάθε δίκαιο αίτημά τους, γι αυτό και την λατρεύουν.

balladoros2.blogspot.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here