Με ανάρτησή του στο facebook παρενέβη ο Υφυπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης στο θέμα που προέκυψε αναφορικά με την προμήθεια πετρελαίου θέρμανσης για το νοσοκομείο Καστοριάς Όπως γράφει ο ίδιος:

“Έχουμε πει σε όλους τους τόνους ότι αφενός δεν κλέβουμε (και δεν αφήνουμε άλλους να κλέψουν) και αφετέρου αξιοποιούμε κάθε δυνατό πόρο εξοικονόμησης και χρηματοδότησης του συστήματος για να ορθοποδήσουν οι δομές σε όλη τη χώρα…

Αυτό έχει περάσει σε όλη την κλίμακα, από την κορυφή του Υπουργείου, μέχρι τις ΥΠΕ, τις Διοικήσεις των Μονάδων και σταδιακά μέχρι και τον τελευταίο διοικητικό υπάλληλο…

Παρότι τα νοσοκομεία της χώρας ΔΕΝ υπολείπονται σε επαρκείς πόρους για τις ανάγκες τους, δεν είναι κύριοι της ΠΟΕΔΗΝ “ζητιανιά” η επιδίωξη καλύτερων όρων και τιμών στις δημόσιες προμήθειες. Είναι υποχρέωση ! Δεν είναι ζητιανιά η επιδίωξη δωρεών, είναι καθήκον και πλεονέκτημα υπέρ του δημόσιου συμφέροντος.

Σας αφήνουμε στη πολύχρονη μιζέρια σας και προς το παρόν πάρτε την απάντηση και τα επίσημα στοιχεία από την Διοίκηση του ΓΝ Καστοριάς !”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here