Απίστευτο! H Mπασάκσεχιρ αποσύρθηκε στο 18′ της αναμέτρησης με την Παρί Σεν Ζερμέν ως ένδειξη διαμαρτυρίας στην αποβολή του βοηθού προπονητή, Πιερ Γουεμπό, ο οποίος φώναζε ότι o τέταρτος διαιτητής τον αποκάλεσε «νέγρο!»

Απίστευτο και πρωτόγνωρο στην ιστορία του Champions League αυτό που συνέβη στο Παρί-Μπασακσεχίρ, καθώς η δεύτερη αποχώρησε από το γήπεδο. Στο 18′ της αναμέτρησης ο διαιτητής πήγε στον βοηθό προπονητή των Τούρκων, Πιερ Ουεμπό και τον απέβαλε, επειδή ο τελευταίος φώναζε προς κάθε κατεύθυνση. Ο Ουεμπό είχε γίνει έξαλλος, ισχυριζόμενος ότι ο τέταρτος διαιτητήςΚονσταντίν Κολτσέσκου, αποκάλεσε “νέγρο” κάποιον στον πάγκο της Μπασακσεχίρ.

Αρχικά φάνηκε το σχόλιο να πήγαινε στον Ουεμπό. Με την αποβολή του η Μπασακσεχίρ πήρε την απόφαση να φύγει από το γήπεδο και ακολούθησε και η Παρί. Στη συνέχεια και σύμφωνα με ρουμανικά δημοσιεύματα, ο τέταρτος διαιτητής αυτό που έκανε, ήταν να δείξει στον διαιτητή τον Ντεμπά Μπα, που καθόταν στον πάγκο και για τους εξηγήσει ποιον εννοούσε, είπε “τον μαύρο” (σ.σ.: στα ρουμανικά η λέξη μαύρος προφέρεται… νέγκρου”.

Σε όλο αυτό το αλαλούμ, κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς έχει συμβεί. Αυτά είναι τα δύο σενάρια και αναμένουμε τι θα γίνει τελικά με το παιχνίδι, που διεκόπη και δεν υπάρχει πληροφορία για το εάν θα συνεχιστεί πώς και πότε…

Ο Γουεμπό, πάντως, φωνάζει «What is the negro?» και «Who is the negro?» επανειλλημένως προς τον Ρουμάνο τέταρτο διαιτητή προτού αποβληθεί, όπως μπορείτε να δείτε και να ακούσετε στο σχετικό video…

Πηγή – Δείτε τα βίντεο εδώ: gazzetta.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here