Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 11.30΄ έλαβε χώρα στον φιλόξενο χώρο του δημαρχείου Καστοριάς η έκτακτη ??ενική συνέλευση της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Στη συνέλευση μας τίμησαν με την παρουσία τους και απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό, η βουλευτής Καστοριάς της ΝΔ κα Μαρία Αντωνίου, ο Δήμαρχος Καστοριάς κ. Ανέστης Αγγελής και ο Πρόεδρος του τοπικού παραρτήματος Καστοριάς της ΕΑΑΣ, Υποστράτηγος ε.α. Ηλίας Τζωρτζόπουλος, ενώ απέστειλε χαιρετισμό η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς κα Τελιγιοριδου Ολυμπία. Στη συνέλευση παρευρέθηκε επίσης και ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών, Αντισυνταγματάρχης Ανέστης Τσουκαράκης.

Η έκτακτη γενική συνέλευση αποφάσισε ομόφωνα την τροποποίηση του καταστατικού της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας προκειμένου τούτο να εναρμονιστεί με τις επιταγές του άρθρου 50 του ν.4407/2016.

Ακολούθησε ευρεία συζήτηση στην οποία ο Πρόεδρος της ΠΟΕΣ απάντησε σε πλήθος ερωτήσεων που τέθηκαν από τα μέλη της ΕΣΠΕΔΜ, ενώ κατατέθηκαν προτάσεις επίλυσης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα στελέχη που υπηρετούν στις Μονάδες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, με κυρίαρχο τη μοριοδότηση για τις μεταθέσεις. Στο τέλος της έκτακτης γενικής συνέλευσης ακολούθησε εκλογική διαδικασία από την οποία αναδείχτηκαν οι αντιπρόσωποι της ΕΣΠΕΔΜ για το Πανελλήνιο Συνέδριο των αντιπροσώπων της ΠΟΕΣ.

Για το ΔΣ Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας Πετκιδης Θ. Ζιωγας Δ Υπλχος(ΑΤΘ). Υπλγος(ΑΠΒ)

syneleysi stratiotiki kastorias

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here