Έπεσε… θύμα της οργής «θερμοκέφαλων» παραγόντων του «Απόλλωνα», που δεν άντεξαν να τον βλέπουν να πανηγυρίζει την ισοφάριση της ομάδας του στη λήξη του κανονικού αγώνα.

Τη… μήνιν «ανεγκέφαλων» παραγόντων του «Απόλλωνα» Πάτρας ένιωσε ο πρόεδρος των «γουναράδων» και τρία μέλη της οικογένειάς του, αμέσως μετά τo εύστοχο τρίποντο του Νίκου Κακλαμάνου σε νεκρό χρόνο, που καθόρισε το τελικό σκορ (65-65) της κανονικής διάρκειας του αγώνα, καθότι, κατά πως φάνηκε, οι προαναφερόμενοι «αφιλόξενοι οικοδεσπότες» δεν άντεξαν να βλέπουν τον κ. Δίτσιο και την οικογένειά του να πανηγυρίζει την ισοφάριση, με αποτέλεσμα να τους επιτεθούν με κλωτσιές, ύβρεις και ρίψη αντικειμένων, όπως καφέδες κ.α.

Όλο αυτό το σκηνικό, λοιπόν, που στήθηκε στο κλειστό της Πάτρας κατά τη διάρκεια της διακοπής και μέχρι το παιχνίδι να ξεκινήσει για τον πεντάλεπτο χρόνο της παράτασης,  είχε ως συνέπεια η αστυνομική δύναμη- σε μια προσπάθειά της να προστατεύσει τον πρόεδρο της Καστοριάς και τα μέλη της οικογένειάς του- να τους οδηγήσει από τις θέσεις των επισήμων στην πλευρά του πάγκου της ομάδας τους, απ’ όπου είδαν και τη δυσάρεστη τροπή που πήρε το ματς στο παρκέ για τους παίκτες του Γιώργου Σούλιου, που σαφώς επηρεάστηκαν από το κλίμα τρομοκρατίας που επικράτησε και δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στις υψηλές απαιτήσεις του αναμέτρησης, γνωρίζοντας την ήττα με 83-75.

Φτάνοντας, τέλος, αυτή η πληροφόρηση στα γραφεία του sentra.com.gr κι επικοινωνώντας με τον κ. Δίτσιο για να του αποσπάσουμε μία δήλωση για ό, τι συνέβη στην Πάτρα,  αρκέστηκε να μας πει πως «οι αγώνες κερδίζονται στους αγωνιστικούς χώρους», ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον «Απόλλωνα» για τη νίκη του.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here