Με τον Νίκο Μητρετώδη, πατέρα του στρατιωτικού Άγγελου Μητρετώδη που κρατείται στις φυλακές Ανδριανούπολης μαζί με τον Δημήτρη Κούκλατζη, επικοινώνησε τηλεφωνικά ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Ο κ. Παυλόπουλος ζήτησε από τον κ. Μητρετώδη να μεταφέρει στους δυο Έλληνες στρατιωτικούς τις ευχές του για Καλή Ανάσταση, κυριολεκτικώς και μεταφορικώς.

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν πηγές της προεδρίας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας διαβεβαίωσε τον πατέρα του στρατιωτικού ότι η γενναιότητά τους και το ήθος τους αποδεικνύουν την τεράστια υπεροχή της Ελλάδας σε επίπεδο Ιστορίας, Πολιτισμού και Δημοκρατίας.

Στο μεταξύ, νωρίτερα, με ένα προσωπικό μήνυμα προς τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, διεμήνυσε ότι είναι απαίτηση όλων των Ελλήνων να δοθεί τέλος στην κράτησή τους.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Documento ο κ. Τσίπρας απευθύνεται στον Άγγελο Μητρετώδη και τον Δημήτρη Κούκλατζη, οι οποίοι κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης από την 1η Μαρτίου και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι:

«Άγγελε και Δημήτρη όλοι οι Έλληνες απαιτούμε το τέλος του Γολγοθά σας».

Σημειώνεται ότι τη Μεγάλη Παρασκευή το μεσημέρι οι δύο στρατιωτικοί συνάντησαν για πέμπτη φορά τους γονείς τους.

Πηγή: reader.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here