Πέφτει σήμερα η «καρό σημαία» του 41ου πρωταθλήματος της Ε.Π.Σ. Καστοριάς και στις τάξεις της Αστραπής Μεσοποταμίας, που, ως γνωστόν, έχει εξασφαλίσει τον τίτλο από την περασμένη αγωνιστική, αυτό που πλέον επικρατεί, είναι, από τη μία, μεγάλη ευφορία, ενώ, από την άλλη, πυρετώδης προετοιμασία για τη φιέστα, η οποία θα πραγματοποιηθεί, αντί στο Τοιχιό, στο γήπεδό της.

Ρεπορτάζ: Δαμιανός Δέλλιος

Έχοντας, λοιπόν, οι άνθρωποι που ηγούνται της Αστραπής έρθει σε επικοινωνία με τους διοικούντες την Α.Ε. Βιτσίου, αποφάσισαν από κοινού ο μεταξύ τους αγώνας του Σαββάτου, αντί αυτός να πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Τοιχιού, που βάσει προγράμματος ήταν γίνει εκεί, να διεξαχθεί στη Μεσοποταμία, όπου οι «κιτρινόμαυροι», έπειτα από πέντε χρόνια, θα πανηγυρίσουν ξανά- παρουσία των φίλων- οπαδών τους- την κατάκτηση του όγδοου τίτλου της πολύχρονης Ιστορίας τους.

Με δεδομένο, εντέλει, ότι η διοίκηση της Αστραπής θα παλέψει με νύχια και με δόντια για να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για τη συμμετοχή της στη Γ’ Εθνική κατηγορία, όλα τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής θα έχουν διαδικαστικό χαρακτήρα, καθότι βάσει προκήρυξης, οι Κάστορας και Κρόνος υποβιβάζονται, ενώ οι υπόλοιπες ομάδες της «ουράς» του βαθμολογικού πίνακα κερδίζουν την παραμονή τους στην κατηγορία.

Το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής

ΒΟΓΑΤΣΙΚΟ ΑΕ ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ
ΠΟΛΥΚΑΡΠΗ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ
ΝΤΑΗΛΑΚΗ ΜΑΥΡΟΧΩΡΙ
ΑΕ ΒΙΤΣΙΟΥ ΑΣΤΡΑΠΗ
ΚΟΡΗΣΟΣ ΑΟ ΚΑΣΤΩΡ
ΚΡΟΝΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΣ ΡΕΠΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here