Το Σάββατο 12/11/2016 πραγματοποιήθηκε το πρώτο μέρος στο πανελλήνιο ατομικό πρωτάθλημα ανδρών – γυναικών, η οποία είναι η σημαντικότερη διοργάνωση στο ετήσιο πρόγραμμα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α..

Η Αθήνα , η Θεσσαλονίκη, η Πάτρα, η Αλεξανδρούπολη, η Χίος και η Καβάλα φιλοξένησαν τις προκριματικές φάσεις του Πανελληνίου πρωταθλήματος και ανέδειξαν τους αθλητές και τις αθλήτριες που θα συμμετάσχουν στην τελική φάση στην Αθήνα.

 Ο Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” ταξίδεψε στην Θεσσαλονίκη με τρείς αθλητές: Γκιμουρτζίνας Ι, Γκιμουρτζίνας Τ, Γκιμουρτζίνας Α. για να διεκδικήσουν την πρόκριση στην τελική φάση. Συνολικά συμμετείχαν στην Θεσσαλονίκη 114 αθλητές όπου προέρχονταν από την Μακεδονία, την Ήπειρο και την Θεσσαλία.

Οι καστοριανοί αθλητές παρότι είχαν δύσκολες κληρώσεις έπαιξαν πολύ καλά ωστόσο αποκλείστηκαν στην φάση των ομίλων καθώς από κάθε όμιλο περνούσε στην επόμενη προκριματική φάση μόνο ένας αθλητής.  Οι δυο από  τους τρεις καστοριανούς αθλητές βγήκαν δεύτεροι στον όμιλο τους και με τον Γκιμουρτζίνα Τ. σχεδόν να αγγίζει την πρόκριση στην επόμενη φάση καθώς στο τελευταίο παιχνίδι του ομίλου του έχασε οριακά με σκορ 3-2  στα σετ. Πιο συγκεκριμένα, ο Γκιμουρτζίνας Τ.  έκανε 2 νίκες και 1 ήττα, ο Γκιμουρτζίνας Α. 1 νίκη και 1 ήττα ενώ ο Γκιμουρτζίνας Ι. 1 νίκη και 2 ήττες.

Η αγωνιστική δραστηριότητα των αθλητών του Κένταυρου Καστοριάς συνεχίζεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 19-20/11/2016 καθώς ακολουθεί το πανελλήνιο αναπτυξιακό πρωτάθλημα Βέροιας όπου θα συμμετάσχουν περίπου 260 αθλητές από όλη την Ελλάδα. Ο Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” θα συμμετάσχει με τρείς αθλητές: Μοσχάκη Ν, Φωτιάδη Π και Τοκατλίδη Φ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here